Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, cea mai distribuită postare pe Facebook: “Sechestrat în tâmplărie – o replică la “Impozitarea săracilor…”

 
Moise Guran Digi 24
Moise Guran Digi 24

BLOGOSFERĂ. Textul lui Moise Guran de pe blogul biziday cu o poveste despre afacerea unui tâmplar a fost cea mai distribuită postare pe Facebook. „Sechestrat în tâmplărie” - o replică la „Impozitarea săracilor” a fost distribuită de peste 800 de ori pe reţeaua de socializare.

Publicitate

Un text al lui Cabral a fost a doua cea mai distribuită cu peste 200 de share-uri.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Biziday.ro, “Sechestrat în tâmplărie – o replică la “Impozitarea săracilor…” “ – 893 de share-uri pe Facebook.

Din postare:

Nu-l pun la zid pe Biriş, aşa cum văd că mulţi o fac, cred că acest specialist trebuie păstrat, dar povestea ilustrează exact nevoia de consultanţă pe care contribuabilul o are, înainte de a veni Fiscul să-i închidă afacerea.

2. Cabral.ro, “Faza cu românul şi România. S-ar putea să te enervez, dar uneori eşti prostit…”, - 225 de share-uri pe Facebook.

Din postare:

Uite, sunt român de 38 de ani. Atâţia câţi am. Născut de mamă româncă, cu tată biologic congolez. Dar, de fapt, cu tată român. Acasă m-au învăţat că sunt român. Născut aici, crescut aici, educat aici. Învăţat aici.

3. Playtech.ro, “Netflix e oficial în România, dar fără subtitrări. Lista de preţuri”, - 162 de share-uri pe Facebook.

4. Contributors.ro, “Republica Moldova: coşmarul continuă”, - 149 de share-uri pe Facebook.

Din postare:

De acum încolo nimic nu va mai fi ca înainte. 2015 nu este doar un an pierdut, ratat, o buclă din care Moldova pare că nu poate să mai iasă. Este anul aflat sub semnul „furtului secolului”, adică a jefuirii prin operaţiuni frauduloase a trei bănci, de Economii, Unibank şi Banca Socială, de circa un miliard de dolari, sub privirile îngăduitoare ale Băncii Naţionale, Ministerului de Finanţe, Procuraturii Generale, Consiliului Naţional Anticorupţie (CNA, un fel de PNA de la Bucureşti, din perioada Adrian Năstase), Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS).

5. prisacariu.ro, “Gabriel Oprea, in anii ’90, era “manager” la crasmele “calul balan” si “Popasul caprioarelor” din Neptun, - 143 share-uri pe Facebook.

Din postare:

Până se hotărăşte DNA să mai facă ceva cercetări în dosarul coloanelor oficiale ale lui Gabriel Oprea, să ne întristăm cu istoria cumplit de derizorie a parvenirii unuia dintre cele mai toxice personaje publice ale ultimilor 20 de ani.

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus