Skip to main content

Ce avem noi aici? Vorbeşte lumea, amendată că a vorbit pe şleau despre "misterul" din pantalonii lui Mihai Trăistariu

 
Foto: Click
Foto: Click

O discuţie pe şleau, purtată în mijlocul zilei la emisiunea Vorbeşte lumea, i-a adus Pro TV o amendă de câteva mii de lei. A doua amendă luată de Pro anul acesta din cauza emisiunii Vorbeşte lumea.

Publicitate

Postul a fost sancţionat de CNA cu 10.000 de lei pentru o ediţie a emisiunii Vorbeşte lumea în care s-a vorbit despre cei "21 de centimetri" din pantalonii lui Mihai Trăistariu.

Fragment din emisiunea Vorbeşte lumea din 24 iulie 2015:

Voce din off: "Pistol cu apă. Mihai Trăistariu a scos la înaintare artileria grea, inspirat probabil de filmul 21 de grame, Mihăiţă se laudă tot cu 21 de centimetri. O fi mult, o fi puţin, oricum ar fi, e o dovadă de mare bărbăţie să vorbeşti deschis chiar despre propria-ţi bărbăţie."

Pe parcursul unui dialog purtat de Vica Blochina cu Mihai Trăistariu au fost prezentate imagini din faţă şi profil cu cântăreţul în slip mulat.

"Să faci o emisiune cu umplutura chiloţilor lui Trăistariu mi se pare incredibil", a spus Radu Herjeu, membru CNA, care a propus o amendă de 15.000 de lei pentru Pro TV, sancţiune care nu a primit numărul necesar de voturi pentru a fi aplicată.

Sancţiunea de 10.000 de lei a fost propusă de Monica Gubernat şi a primit votul următorilor membri CNA: Florin Gabrea, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

Este a doua în numai două săptămâni când emisiunea Vorbeşte lumea este sancţionată pentru derapaje de către CNA. Săptămâna trecută, emisiunea de pe Pro TV a primit o amendă pentru că i-a permis lui George Roncea să prezinte pe post intoxicări legate de cazul Colectiv.

Articolul de lege încălcat de Pro TV

Art. 39 cu 2 din Legea audiovizualului

Difuzarea în serviciile de televiziune şi de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor se poate face numai dacă, prin alegerea intervalului orar de difuzare, prin codare sau ca efect al altor sisteme de acces condiţionat, se asigură faptul că minorii din zona de transmisie, în situaţii normale, nu pot auzi sau vedea emisiunile respective.

Acasă Gold, scrisoare de atenţionare pentru scenele de nuditate dintr-un serial

În şedinţa de astăzi a mai fost sancţionat şi postul Acasă Gold, cu o scrisoare de atenţionare pentru scenele de nuditate masculină din filmul serial "Fără ruşine", difuzat pe data de 27 iulie, începând cu ora 22.30. CNA a considerat că serialul nu a fost încadrat corespunzător pentru astfel de imagini.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zic si eu zic si eu
    Cel mai probabil ca nu si-a facut doar implant de par:)) Dupa cat simte nevoia sa vorbeasca, mi-e teama ca nici acest implant nu a "prins"
  • cri cri
    Ce asteptari putem sa avem de la o televiziune de mahala ?
  • geo geo
    Ce subiecte de proști discutau ăia la emisiune, cât de lungă o are ăla, pe bune...

Trimite un comentariu

sus