Skip to main content

Ceremonia Globurilor de Aur, audienţă mai mică decât la ediţiile precedente

 
Foto: Variety.com
Foto: Variety.com

SCĂDERE DE AUDIENŢĂ. Cea de-a 73-a ediţie a Globurilor de Aur, care s-a desfăşurat duminică şi care l-a avut pe actorul britanic Ricky Gervais ca maestru de ceremonii, a înregistrat o audienţă cu un milion de telespectatori mai mică decât ediţia precedentă, potrivit Dailymail.co.uk.

Publicitate

Evenimentul dedicat lumii filmului care a fost difuzat de postul NBC a fost urmărit de 18,5 milioane de telespectatori cu un rating de 5,5% în privinţa publicului comercial (18-49).

Aceste cifre marchează o scădere de 4% faţă de ediţia de anul trecut când ceremonia de acordare a Globurilor de aur a fost urmărită de 19,3 milioane de telespectatori.

Ricky Gervais nu a fost pentru prima oară în postura de amfitrion al acestui eveniment, el fiind gazda Globurilor de aur şi la ediţiile din 2010, 2011 şi 2012.

Între 2013 şi 2015, amfitrioanele alese să prezinte gala au fost Tina Fey şi Amy Poehler.

Despre câştigătorii ediţiei din acest an a Globurilor de aur

  • Filmul The Revenant, al mexicanului Alejandro González Ińárritu, a triumfat la cea de-a 73-a ediţie a Globurilor de Aur cu trei premii (cel mai bun film dramatic, cel mai bun regizor şi cel mai bun actor).
  • În ce priveşte televiziunea, debutantele Mr. Robot şi Mozart in the Jungle au fost încununate cele mai bune seriale de dramă şi respectiv comedie.
  • García Bernal a primit premiul de cel mai bun actor de comedie în serialul Mozart in the Jungle, în timp ce Oscar Isaac a fost considerat cel mai bun interpret în miniserialul Show Me a Hero.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus