Skip to main content

CNA a retras licenţa Smart TV, un post generalist pentru Bucureşti care n-a apucat să emită

 
CNA
CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa cu difuzare prin satelit a postului Smart TV, care n-a apucat să intre în emisie.

Publicitate

Consiliul a luat această decizie pentru că societatea FB Invest Solutions a depăşit cu 12 zile termenul maxim de depunere a solicitării de prelungire a termenului de intrare în emisie.

La primirea licenţei, postul Smart TV se prezenta drept un canal generalist care îşi propune să emită în Bucureşti.

Societatea Invest Solutions SRL, care a primit pe 10 februarie 2015 licenţa pentru Smart TV, este deţinută de Brabete Florin, membru al Partidului Verde.

La momentul acordării licenţei, postul promitea să emită 19 ore pe zi, în timpul săptămânii, şi 17 ore în weekend.

Horia Matei, responsabil Smart TV pe partea editorială, la momentul acordării licenţei:

„Este vorba de o staţie generalistă având ca particularitate că-şi doreşte din start să fie nu doar un producător şi difuzor de programe de televiziune, ci şi o platformă pentru tinerii care doresc să lucreze în televiziune. Sub nicio formă nu doreşte să se subtituie instituţiei de televiziune, ci să ofere oportunitatea de specializare, atestate strict profesionale pe specializări de televiziune. Din start trebuie spus că tot ce înseamnă partea de producţie TV este asigurată şi garantată de oameni cu experienţă în domeniu, doar că ei vor forma pe lângă şi aceşti tineri despre care vorbim. Ei vor fi cei care vor fi răspunzători pentru modul de realizare a programelor. ”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasilique Vasilique
    Asta e tare! j3gos

Trimite un comentariu

sus