Skip to main content

Concediere cu Salvarea la Adevărul Holding. Directorul de publicitate, dus la spital

 
Concediere cu Salvarea la Adevărul Holding. Directorul de publicitate, dus la spital
Salvarea a ajuns, joia trecută la sediul Adevărul Holding. După ce a fost anunţată de departamentul de resurse umane că poziţia a fost restructurată, directoarea de publicitate a leşinat şi a ajuns la spital. Cu două zile înainte, Adevărul a încetat colaborarea şi cu cel care se ocupa de coordonarea vânzărilor online la grupul deţinut de Cristian Burci.
Publicitate
Detalii, în continuare:

De la ziar, la spital

Dana Aneculoaei vindea publicitatea la Click din 2010. Joi, a fost chemată la resurse umane pentru un anunţ care a adus-o la leşin. La propriu. Nu se aştepta, după cum a povestit pentru Paginademedia.ro.

“S-a întâmplat joi”, a povestit Dana Aneculoaei. “Am fost chemată la departamentul de Resurse Umane şi am fost anunţată că poziţia mea – de Şef de departament – a fost desfiinţată. Nu mă aşteptam, având în vedere rezultatele de vânzări pe care le aveam la Click. Am fost anunţată că mi s-a desfiinţat postul fără a mi se oferi alternativa de a rămâne în echipă.”
Anunţul a adus-o la leşin, din cauza unui puseu de tensiune. Salvarea a dus-o în aceeaşi zi la Spitalul de Urgenţă, unde a rămas până seara, iar acum este în concediu medical.
“A fost şocant pentru mine”, spune Aneculoaei. “Nu mă aşteptam să nu rămân în echipă, ţinând cont numai de rezultatel de pe Click”.
Dana Aneculoaie lucrează în vânzări din 2003. A început la Cotidianul, apoi şi la alte produse din portofoliul grupului Realitatea – Caţavencu (Academia Caţavencu, MoneyExpress). În 2010, a început să vândă pentru Click şi doi ani mai târziu a fost numită director adjunct de publicitate Adevărul Holding, poziţie pe care a deţinut-o până în 2014. A fost apoi Director de publicitate pe grup, ocupându-se în special de Click şi de ghidul TV.
În noiembrie, anul trecut, în urma unor reorganizări în grupul Adevărul, a fost trecută pe poziţia de Şef de departament.

Plecare şi de la vânzările online

Un alt om de la vânzările Adevărul a încetat colaborarea cu grupul lui Cristian Burci: Octavian Măldăianu, coordonatorul vânzărilor online.
Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia de a întrerupe colaborarea a venit în urma unor discuţii dintre managementul grupului şi Octavian Măldăianu.

Măldăianu lucra de aproape şase ani la Adevărul, pe vânzările online ale grupului. De doi ani, coordona vânzările de publicitate pe produsele online ale grupului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maricool Maricool
    Dana este un om extraordinar. Imi pare rau ca a patit asa ceva. Dar la ce sa te astepti de la asemenea oameni.
  • Hoitar Hoitar
    Pai noua sefa de la vanzari, adusa de vechiul sef de la Protan, circa s ar fi ocupat de casieria de la clubul Keoke. Dar sigur nu pune intrebari cand I se spune ce sa faca si ce sa semneze. Astfel , incasarile din publicitate ale ADH vor fi tot Mai mici si Mai mici iar salariile platite la timp vor deveni un vis frumos de vara. In curand, pe Fabrica de Glucoza o sa puta mai tare ca la Glina!
    Nu va amagiti, Burci stie exact care e situatia la Adevarul!
  • Asi Asi
    Cand eu va spuneam sa fugiti de Burci, daca se poate pe alta planeta, nu m-ati crezut!
  • brinbanel brinbanel
    O mare pierdere! D'asta nu mai ninge afara! :))))
  • un sclav un sclav
    Dana e un om ok, e clar ca Burci nu stie ce si cum si altii il aburifica. E interesant ca in functie la site a ramas si ramane marele ziarist Vlad Iepurescu. Cum, n-ati auzit de el?!

Trimite un comentariu

sus