Skip to main content

Contul digital al Praktiker, la Infinit Solutions

 
Contul digital al Praktiker, la Infinit Solutions

Contul Praktiker pe zona digitală (de la creaţie la social media) a trecut la agenţia Infinit Solutions. Infinit Solutions va fi agenţia Praktiker pe servicii full digital, iar The MasterPlan Agency (din acelaşi grup) se va ocupa de partea de e-commerce, performance si digital media buying si planning.

Publicitate

Potrivit unui anunţ al agenţiei digitale, Infinit va livra atat servicii de creatie, strategie, implementare, social media management dar si partea de constructie omnichannel, e-commerce si zona de digital media planning and buying.

Contul de digital al Praktiker a fost anterior la agenţia Advanced Ideas. Praktiker a mai fost, în trecut, în portofoliul Infinit Solutions.

Alexandru Cernatescu, CEO şi co-fondator Infinit:

“Ne bucura foarte mult intoarcerea Praktiker in portofoliul nostru si mai ales intoarcerea lor cu planuri care se vor vedea mai ales in ceea ce priveste interactiunea lor cu consumatorul.

Praktiker este un brand foarte “uman” si este de datoria noastra sa construim impreuna “interfete” unificate, coerente, care, prin buna intelegere a traseului consumatorului, sa poata livra o experienta omnichannel la cel mai inalt nivel.

Mutarea contului digital nu este singura mutare a Praktiker. Din acest an, retailerul a schimbat şi agenţia de creaţie. Astfel, contul de creaţie al Praktiker este din 2016, în portofoliul Lowe, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus