Skip to main content

Demisionarii Mediafax încep mâine să lucreze la noul proiect. Sediul: în hub-ul lui Orlando Nicoară

 
Orlando Hub
Orlando Hub

Parte din cei care au demisionat de la agenţia deţinută de Adrian Sârbu încep să lucreze, de mâine, la noul proiect de media. În timp, li se vor alătura şi ceilalţi demisionari.

Publicitate

Sediul viitoarei agenţii de ştiri este în apropiere de Piaţa Romană, în hub-ul lansat de Orlando Nicoară, acolo unde îşi are sediul şi proiectul editorial Profit.ro (unde lucrează, de asemenea, mai mulţi foşti jurnalişti Mediafax).

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, şi corespondenţii agenţiei Mediafax au demisionat săptămâna trecută şi urmează să intre în noul proiect. Este vorba de aproximativ 20 de corespondenţi pe care Mediafax îi avea la nivel naţional.

Paginademedia.ro a scris încă de săptămâna trecută că jurnaliştii care au demisionat de la agenţia Mediafax se vor regăsi într-un nou proiect media.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, structura de conducere a noului proiect media va fi foarte asemănătoare cu poziţiile de la Mediafax.

Conform aceloraşi surse, coordonarea noului proiect va fi făcută de cei care au condus agenţia de ştiri, printre care Cristi Dimitriu (director editorial demisionar al Mediafax) şi Mona Hera (redactor-şef demisionar al agenţiei).

Şi alte nume care au lucrat în trecut la Mediafax se vor alătura grupului. Printre aceştia Dana Curcea, fost redactor-şef al agenţiei, care a demisionat din compania lui Adrian Sârbu în primăvara anului trecut şi Irinel Bucur (fost publisher până în toamna anului trecut).

Reamintim că, în ultimele două săptămâni, mai mulţi jurnalişti Mediafax au demisionat. Printre ei Mona Hera (redactor-şef), Cristi Dimitriu (director editorial), Livia Ispas (redactor-şef adjunct), Adi Petculescu (şeful departamentului sport). Aproximativ jumătate din redacţia Mediafax a demsionat atunci. Săptămâna trecută, şi-au dat demisia şi corespondenţii din ţară ai agenţiei Mediafax.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus