Skip to main content

Ducesa de Cambridge va colabora cu Huffington Post în calitate de editorialist

 
Ducesa de Cambridge va colabora cu Huffington Post în calitate de editorialist
Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, va colabora cu serviciul de ştiri online de la Huffington Post UK, în calitate de editorialist-invitat, pentru o zi, în luna februarie, scrie Mediafax, care citează Reuters.
Publicitate

Obiectivul acestei colaborări inedite vizează creşterea gradului de conştientizare în rândul publicului larg asupra dificultăţilor prin care trec copiii diagnosticaţi cu maladii mintale, a precizat, ieri, biroul de presă al ducesei britanice.

Soţia prinţului William va invita o echipă de jurnalişti de la Huffington Post UK la Palatul Kensington, la jumătatea lunii februarie, şi îşi va asuma rolul de editorialist-invitat, pentru a relata într-un articol activităţile deosebite realizate de mai mulţi profesori, părinţi, cercetători şi experţi în domeniul sănătăţii mintale.

Una dintre organizaţiile de caritate pe care ducesa de Cambridge, în vârstă de 34 de ani, a acceptat să le patroneze după căsătoria ei cu prinţul William în 2011, este Place2B, care oferă sprijin material şi consiliere psihologică pentru 67.000 de copii din 175 de şcoli din Marea Britanie care suferă de diverse forme de maladii mintale.

Ducesa de Cambridge nu este singurul membru al familiei sale care se implică în domeniul jurnalismului. Sora ei Pippa Middleton, care a scris o serie de articole pentru revista Vanity Fair, a colaborat şi cu Daily Telegraph, dar a fost concediată din funcţia de editorialist al acelui cotidian britanic după şase luni, din cauza reacţiilor negative ale cititorilor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus