Skip to main content

Mădălina Puşcalău a semnat cu TVR. Emisiunea lui Sorin Avram iese din grilă

 
Mădălina Puşcalău a semnat cu TVR. Emisiunea lui Sorin Avram iese din grilă

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi, fostă realizatoare la B1 TV, a intrat oficial în echipa Televiziunii Române. Mădălina Puşcalău va modera dezbaterea de miercuri pe teme de actualitate, care este difuzată sub umbrela emisiunii Prim-plan pe TVR1, după Jurnal. O altă noutate de la TVR: emisiunea Vorbeşte liber, cu Sorin Avram, iese din grilă.

Publicitate

Mădălina Puşcalău va fi pe post în fiecare miercuri, de la ora 21.00. Emisiunea Prim-Plan, pe care o va modera miercurea, este difuzată după Jurnal şi are în fiecare zi un alt prezentator. Mihai Rădulescu va fi moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci marţi, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi miercuri, Alina Stancu joi.

Până acum, de la ora 21.00 era în grilă emisiunea Vorbeşte liber. Până în octombrie, emisiunea era prezentată de Sorin Avram. Ulterior, Avram a rămas doar cu o zi pe săptămână (restul fiind moderate prin rotaţie de alţi prezentatori), iar în noua structură nu se regăseşte în emisiunea de după Jurnal.

Contactat de Paginademedia.ro, Sorin Avram a declarat că, în luna decembrie, a expirat contractul pe care îl avea cu Televiziunea Publică.

Mădălina Puşcalău a mai lucrat în TVR, până acum zece ani. În decembrie 2014, jurnalista Mădălina Puşcalău a demisionat de la postul B1 TV, unde realiza emisiunea Bună seara, România, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mădălina Puşcalău, despre revenirea la TVR:

„Mă bucur să-i pot anunţa pe toţi cei care aşteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaboarea cu Televiziunea Română. Este un pas bine chibzuit, care exprimă dorinţa de a oferi experienţa mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru că am încredere în potenţialul ei şi pentru că vreau să ajut echipa. În plus, cred că TVR este tribuna perfectă pentru emisiuni de calitate, unde pot să contribui la mai buna informare a telespectatorilor şi deloc la promovarea senzaţionalului. În primul rând vreau să promovez în emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se şi implice în a schimba ceva. Îi aştept, aşadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o ediţie specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, aşa cum i-am obişnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice şi interactive, aşa că voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct întrebările şi comentariile telespectatorilor.”

„Pot spune ca nu ma mai simt parte din acest proiect, nu mai simt ca avem un drum comun, nu mai inteleg si nu mai rezonez cu multe dintre deciziile conducerii. In plus, influenta unor personaje toxice este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului”, îşi motiva Mădălina Puşcalău plecarea de la postul B1 TV.

Despre Mădălina Puşcalău Dobrovolschi:

În noiembrie 2014, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi a moderat dezbaterea finală a candidaţilor Klaus Iohannis şi Victor Ponta pentru alegerile prezidenţiale. Şi-a început munca în televiziune în 2004, ca reporter/corespondent politic la Departamentul Ştiri al B1 TV. A continuat la Departamentul Ştiri al TVR, tot ca reporter/corespondent politic, în perioada 2005 – 2006. Apoi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator ştiri şi realizator talk-show politic la B1 TV.

Despre venirea Mădălinei Puşcalău la TVR au început să apară informaţii în urmă cu două săptămâni, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Flavius Flavius
    Mai are ghiulurile alea?
  • Bianca Bianca
    Gata, s-au linistit milioanele de fani care asteptau revenirea ei in televiziune :))) Cand credea Puscalau ca nu a mai ramas televiziune la care sa o dea in bara, au aparut fraierii care sa o primeasca. Altfel, felicitari TVR! Adevarul e ca se potriveste perfect in peisaj. Unde altundeva sa pui o fiinta atat de plictisitoare?
  • Bianca Bianca
    Gata, s-au linistit milioane de fani care asteptau revenirea ei in televiziune :))) Altfel, se incadreaza perfect in peisajul TVR. Unde altundeva sa pui un om atat de plictisitor?
  • Fane Fane
    Penibil.Hai sa ne batem joc.Asta cred ca e tinta celor care angajeaza asemene specimene. Sorin Avram chiar era un profesionist in ceea ce facea.
  • Gric Gric
    Ca fata asta schimba barca oricand are interes (cand vine vorba de politica, ba e fan voiculescu, ba basescu samd ... Norocul ei e ca lumea uita) e treaba ei. Ce e de neinteles e cum angajeaza oameni noi postul public cand se stie ca nu au bani nici de covrigi.
  • Cristian Cristian
    Hi hi,
    Face tura a II-a.
    După TVR urmează Realitatea peste vreo 2 ani (dacă mai există realitatea până atunci).
  • teleVizoman teleVizoman
    Orice om responsabil, care intelege sa nu-si bata joc de banul public si sa respecte telespectatorii, nu va angaja o mediocritate ca Madalina Puscalau in locul lui Sorin Avram. O bataie de joc sa dai afara un profesionist si sa angajezi una ca asta care a dat rateuri peste tot. In politica se numeste traseism si in mass-media se numeste la fel, dragilor!
  • delcea anisoara delcea anisoara
    Asta era penibila si la B1, in afara de faptul ca doar urla si nu lasa invitatii sa vorbeasca , ce facea altceva ? Cel putin Sorin Avram era educat si avea cei 7 ani de acasa. Pentru ce platim taxa tv. pentru Puscalau ?
  • Horea Horea
    Ce se spune? Nu prea are TVR-ul bani?
    Si atunci de ce face angajari pana are multime de alti jurnalisti disponibili?
  • dan petrea dan petrea
    Chiar mai era nevoie si de aceasta individa la TVR? In loc sa ofere emisiuni de calitate, Irina Radu isi capatuieste si ea amicele. Minunat!

Trimite un comentariu

sus