Skip to main content

EVZ promovează modelul online cu plată pe prima pagină: „Jurnalismul de calitate şi libertatea de expresie nu au preţ”

 
EVZ promovează modelul online cu plată pe prima pagină: „Jurnalismul de calitate şi libertatea de expresie nu au preţ”

Evenimentul zilei promovează în prima pagină de astăzi noul EVZ Premium, un sistem de plată online. „Jurnalismul de calitate şi libertatea de expresie nu au preţ”, titrează cotidianul deţinut de Dan Andronic.

Publicitate

Ce promite EVZ Premium? „Informaţii quality, articole în exclusivitate, ştiri în timp real, fără reclame”, anunţă redacţia EVZ pe prima pagină a publicaţiei.

Preţul pentru o lună de abonament la EVZ Premium este de 25 de lei, adică aproximativ cinci euro. Pe lângă accesul la noua platformă online, abonaţii vor putea vedea şi varianta PDF a ediţiei tipărite a ziarului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Krixus Krixus
    Care o fi legatura dintre EVZ si "Jurnalismul de calitate"??????? Dar între EVZ si "Jurnalism" ???? Eu unul nu văd nicio legătură!
  • premium premium
    Au început perfect, cu o ştire dintr-o poză care circulă pe facebook de mai bine de un an. Premium, frate!
    http://www.evz.ro/-68-de-grade-celsius-la-galati-pro-tv-a-dat-stirea-care-a-uimit-lumea-ger-mai-naprasnic-decat-in-siberia.html
  • john john
    Daca schimba un pic calitatea hartiei (sa fie in genul zewa) promit ca imi fac abonament la ziar.
  • Daniel Daniel
    Doamne in ce hal a ajuns presa romaneasca, te si miri ca mai exista(din ce bani oare) cum sa vi sa spui ca faci jurnalism de calitate cand in 99% din toata presa nici nu se poate pune problema de asa ceva, cat tupeu sa ai sa spui asa ceva? Oare ei chiar cred asta?

    Presa in forma ei actuala, clasica o sa dispara e o chestiune de timp, peste tot in lume nu doar la noi, in cazul nostru acest proces este mai accelerat.

    Eu cred ca nici treaba cu netu nu o sa le mearga, daca ceri bani chiar trebuie sa oferi continut de calitate mai ales pe net unde oferta de informatie este imensa.
  • alex alex
    e buna fraza. Dar la cine se refereau? Ca la EVZ sigur nu:))
  • IT-ista IT-ista
    Am facut 5 ani de zile un abonament la Evz pentru bunicul. Am renuntat la el la inceputul anului, pentru ca pana si bunicul care are peste 83 de ani se infuria citind articolele lui Cristoiu. La fel ca antenele si Cristoiu se straduieste din rasputeri sa ne convinga ca albul e negru, cand toate evidentele dovedesc ca nu are dreptate.

    Acum vad ca si in aceasta promovare a modelului online apare imaginea Cristoiului. Sunt sigur ca asta ii va indeparta si pe mai multi cititori.

Trimite un comentariu

sus