Skip to main content

EXCLUSIV. Jurnalista Sorina Matei, în echipa Digi 24

 
Sorina Matei
Sorina Matei

Jurnalista Sorina Matei a intrat în echipa postului de ştiri Digi 24. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Sorina Matei se ocupă de investigaţii jurnalistice la canalul deţinut de RCS.

Publicitate

Până la ora publicării articolului, Sorina Matei nu a putut fi contactată.

Carte de vizită:

Sorina Matei a fost şefa secţiei politic la Antena 3, până la începutul lui 2011, post pe care l-a părăsit în urma unor neînţelegeri cu conducerea din cauza unui interviu cu Traian Băsescu (detalii AICI).

Câteva luni mai târziu, ea a trecut la B1 TV, unde a început să realizeze şi o emisiune. Şase luni mai târziu, Sorina Matei a părăsit postul pentru o emisiune în prime-time la România TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La sfârşitul lui 2013, jurnalista a plecat şi de la postul controlat de Sebastian Ghiţă, pentru ca mai apoi să revină la B1 TV, cu emisiunea Actualitatea Românească.

La începutul lunii aprilie 2015, jurnalista a plecat de la postul B1 TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tristan tristan
    Pacat de Digi24, care a fost multa vreme singurul post de stiri mai curatel, fara implicare politica vizibila. Acum e clar ca nu-si mai pot pastra o oarece echidistanta, dupa ce au luat portavocea serviciilor.
  • qwerty qwerty
    continua sa adune digi24 tot ce nu au mai avut nevoie altii. cimitirul elefantilor este putin spus despre ce se intampla acolo. bani aruncati degeaba. in audiente este in continuare la nivelul genunchiului broastei.
  • Nexxus Nexxus
    Nu cred ca e buna pentru Digi24 ... fac o mare greseala daca au angajat-o

Trimite un comentariu

sus