Skip to main content

HBO lansează un serviciu de video streaming în Spania care va concura cu Netflix

 
HBO lansează un serviciu de video streaming în Spania care va concura cu Netflix

HBO plănuieşte să lanseze în Spania un serviciu de video streaming care va concura direct cu Netflix, scrie Broadbandtvnews.com. Noul serviciu va fi lansat în partea a doua a acestui an.

Publicitate

Bloomberg relatează că Time Warner, compania care deţine HBO, va păstra drepturile execlusive ale producţiilor sale pentru noul serviciu şi nu le va mai oferi spre difuzare operatorilor de tip pay-TV din Spania.

Richard Plepler, CEO-ul companiei: "Urmărim să câştigăm cât mai mulţi bani. Ne-am propus să ne concentrăm pe zonele care aduc profit".

HBO operează din 2012 canalul online HBO Nordic în ţări precum Norvegia, Finlanda şi Danemarca. De asemenea, a introdus servicii similare în Statele Unite şi Columbia, cu scopul de a le face disponbile în cea mai mare parte a Americii Latine.

Serviciul care va fi lansat în Spania va avea preţuri similare cu cele ale HBO Nordic, care în prezent a ajuns la 650.000 de abonaţi.

HBO se va bate pe piaţa din peninsula Iberică nu doar cu Netflix, care a fost lansat pe piaţa spaniolă în luna octombrie a anului trecut, dar şi cu alte câteva servicii de video streaming.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus