Skip to main content

Licenţa Acasă TV, prelungită cu nouă ani. Postul va avea producţii CME din Croaţia, Bulgaria sau Slovacia

 
costi-mocanu
costi-mocanu
Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis prelungirea cu încă nouă ani a licenţei prin satelit a postului dedicat femeilor Acasă TV, lansat în 1997.
Publicitate
Costi Mocanu, Director of Diversification and Business Strategy la Pro TV, prezent în faţa membrilor CNA, a explicat că postul va avea producţii al televiziunilor din grupul Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV. „Avem parteneriate cu colegii din compania CME din alte teritorii, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Croaţia. Este intenţia noastră de a prelua produsele lor.”, a spus Costi Mocanu.

Costi Mocanu, director of Diversification and Business Strategy Pro TV, despre Acasă TV:

"Cunoaşteţi, sperăm noi, canalul. În grilă nu veţi mai regăsi atât de multă iniţiativă, îndrăzneală, curaj în promovarea unor titluri noi, de ficţiune, aşa cum au stat lucrurile la noi până în 2010. Cam atunci ne-am oprit din producerea formatelor româneşti, din cauza crizei. Avem însă intenţia revenirii cu ele, cu producţii sută la sută româneşti, de ficţiune, de succes pe măsură ce piaţa îşi va reveni. Vom veni cu producţie europeană.

Avem parteneriate cu colegii din compania CME din alte teritorii, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Croaţia. Este intenţia noastră de a prelua produsele lor. Ei au continuat să producă, piaţa a fost mai darnică cu unele dintre teritoriile companiilor noastre. Vom aloca în continuare produsul tradiţional al canalului, telenovela, fie că vine din America Latină, dar începe să fie încurajatoare şi la noi după ce alţi colegi din media românească au venit cu astfel de iniţiative, şi produsele turceşti.

Noutatea ar fi apariţia unor produse indiene şi ele consacrate de alţi participanţi din spaţiul media din România."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Grigore Grigore
    Mare r rușine a ajuns postul Acasă ,efectiv nu mai avem la ce să ne uitam ,să se uite ei la porcăriile indiene și turcești ,și la cele croate beeh
  • Alex Alex
    Ce penibili sunt! Cum a spus cineva mai sus vor difuza productii din Cehia,Slovacia si Bulgaria fiindca sunt gratis si e mult mai convenabil asa!
    E clar ca din audiente castiga mizerii tinand cont ca nici macat un loc in top 4 nu prind! Vad ca de productii de la Televisa nu au pomenit nimic si nici nu cred ca mexicanii vor mai distribui continutul lor aici fiindca romanii si-au batut joc de ei. Mai intai Prima Tv semneaza un contract cu ei difuzeaza cea mai noua telenovela iar dupa 2 saptamani o intrerupe fara niciun motiv iar pana azi nu au reluat-o. Asa s-a intamplat si cu doamna Ruxandra Ion care atat de mult s-a laudat prin toata presa ca a furat contractul Televisa pe care îl avea cu Acasa Tv iar ulterior a declarat ca intrerupe lansarea postului (cica o amana dar era sigur ca nu mai avea de gand sa lanseze postul) din lipsa de finantare. Asa ca cei care urmarim continut de la Televisa va trebui sa ne resemnam si sa urmarim online!
  • gb gb
    Cine își imaginează că un consumator de telenovelă se reorientează pe producție turcească, indiană sau bulgărească se înșală amarnic.
    Super idee. Se prefigurează un eșec absolut.
  • Iulian Iulian
    Telenovele romanesti cand? A stai... Euforia produce din 2017
  • qwerty qwerty
    e simplu, productiile din croatia, bulgaria, slovacia, sunt gratis, sunt produse de trustul care detine acasa. in urma cu cativa ani, la sport.ro se difuzau meciuri din campionatul bulgariei tot pentru ca erau gratis, erau detinute de postul omolog din bulgaria. de ce sa dai bani pe telenovele sudamericane sau pe tanar si nelinistit cand poti difuza ceva gratis?
  • Vlad Vlad
    Ma indoiesc ca postul Acasa Tv va avea mai mult succes cu productii europene decat cu productii latino americane. In trecut, Acasa a mai difuzat o telenovela din Croatia si a avut cu aceasta o cadere mare de audienta, astfel ca au fost nevoiti sa-i schimbe ora de difuzare. Este adevarat ca de anul trecut nici telenovelele latino americane nu mai fac audiente multumitoare, dar cred ca fara ele postul Acasa se indreapta spre faliment .
  • geo geo
    Costi, după ce că audiența Acasă este așa cum este, mult sub cea de acum 10 - 15 ani în urmă, când veți ”rupe” piața cu producții din Bulgaria, Cehia, Slovacia, Croația - oare cine o fi fost cu ideea asta trăznită - succesul vostru va fi garantat.

Trimite un comentariu

sus