Skip to main content

VIDEO. Netflix pregăteşte lansarea primul său serial francez. Gerard Depardieu, printre actori

 
VIDEO. Netflix pregăteşte lansarea primul său serial francez. Gerard Depardieu, printre actori

Platforma Netflix se pregăteşte să lanseze primul său serial francez, care îl are în distribuţie pe celebrul actor Gerard Deppardieu, scrie Ozap.com.

Publicitate

Noua producţie care se numeşte Marseille va putea fi urmărit de abonaţii de pe toate teritoriile unde este disponibil serviciul Netflix, începând din primăvara acestui an, de pe data de 5 mai.

Serialul a fost filmat în vara anului trecut şi îi are în rolurile principale pe Gerard Depardieu, Benoit Magimel, Geraldine Pailhas şi Nadia Fares.

Povestea serialului

Noua producţie Netflix spune povestea lui Robert Taro, care ocupă funcţia de primar al Marsiliei de la vârsta de 25 de ani. La alegerile municipale acesta intră într-o confruntare directă cu cel pe care l-a ales să-i fie succesor, o persoană tânără şi ambiţioasă. Amândoi îşi folosesc toate strategiile şi tacticile de care dispun pentru a câştiga alegerile, într-o lume în care dominată de egouri, droguri, sindicate şi afaceri politice.

Ce seriale a mai produs Netflix

Printre serialele produse de Netflix în ultimii ani se numără "Sense 8", „Orange is the New Black”, "House of cards", "Daredevil" si "Bloodline".

Serviciul Netflix este disponibil în România începând cu data de 6 ianuarie 2016.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus