Skip to main content

Pro TV îşi va schimba sigla. Cea mai importantă schimbare de la lansarea postului

 
Pro TV
Pro TV

Schimbare importantă în grafica Pro TV, după 20 de ani. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi modificarea siglei postului. Aceasta este cea mai importantă modificare de la lansarea postului în 1995.

Publicitate

Sigla canalului a mai fost modificată uşor odată cu lansarea Pro TV HD. Modificarea elementelor de identificare vizează posturile Pro TV şi Pro TV HD.

Astfel, în noua formulă, sigla Pro TV va fi alb-negru şi semitransparentă.

Reprezentantul postului a declarat în faţa membrilor CNA că modifcarea siglei va fi făcută după ce postul va primi acordul forului audiovizual. Acesta a mai spus în faţa membrilor CNA că este vorba de „pachetul integrat al postului”, ce urmează a fi modificat.

Noua siglă a Pro TV:

Evoluţia siglei Pro TV, în timp:

Sigla veche Pro TV:

Sigla actuală Pro TV:

Sigla viitoare a Pro TV:

Modificarea siglei Pro TV vine după ce, în vara anului trecut, postul de televiziunea a schimbat grafica Ştirilor, odată cu lansarea noului studio, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
Cum arătau Ştirile Pro TV înainte de august 2015 şi după schimbare, într-o GALERIE FOTO, aici.
Citeşte şi:
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petrisor dan petrisor dan
    În sfârșit o modifică si pe ea. Merita această schimbare acest post de suflet am meu de si nu am acțiuni la el. Sunt cele mai bune programe ever mai ales în prime time. Iar albul vine de la luminarea pe care o transmite telespectatorilor

Trimite un comentariu

sus