Skip to main content

Românca de la Cambridge a impresionat Facebook-ul - sute de distribuiri ale interviului din Adevărul

 
Românca de la Cambridge a impresionat Facebook-ul - sute de distribuiri ale interviului din Adevărul

Povestea unei românce profesoară de muzică a circulat intens ieri, pe Facebook.

Publicitate

Adevărul.ro a scris povestea clujencei Anamaria Eli (34 de ani), profesoară de muzică la o şcoală din Cluj, care a ajuns la Cambridge printr-un schimb de experienţă.

Materialul a avut peste 600 de share-uri, fiind cel mai distribuit articol de pe site-urile de news, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

„Vrei ceva de la viaţă? Păi, munceşte pentru asta!“, spune Anamaria Eli (34 de ani), profesoară de muzică la o şcoală internaţională din Cluj, care a trăit experienţa vieţii ei la Universitatea Cambridge. Acel loc la care mulţi visează şi puţini ajung. Directorul Facultăţii de Educaţie din cadrul prestigioasei instituţii britanice a văzut-o pe dăscăliţă ţinând lecţii deschise despre cum poate fi predată altfel muzica, la o conferinţă internaţională, în Cluj.

Tehnica ei de a preda, de exemplu, jazz unor elevi de clasa a VI-a l-a cucerit şi a chemat-o la Cambridge într-un schimb de experienţă. Clujeanca a repetat lecţiile, dar de data asta în prezenţa profesorilor de muzică de la Cambridge, în şcolile cu care universitatea are legături strânse.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Adevărul.ro, O româncă a dat lecţii profesorilor de la Cambridge: Avantajul lor: când au o idee, nu le închide nimeni uşa-n nas. La noi se pun atâtea piedici. Autor: Florina Pop,

– 607 de share-uri pe Facebook

2. Adevărul.ro, “Cinci teorii ale conspiraţiei care s-au dovedit a fi adevărate”, de Radu Eremia,

- 468 de share-uri pe Facebook

3. Gandul.info, “Je suis Lassana Bathily“, de Leli,

- 467 de share-uri pe Facebook.

4. Adevărul.ro, “Interviu-eveniment cu dirijorul André Rieu: „Am fost foarte supărat când tata m-a forţat să cânt la vioară“, de Andrada Floria

- 255 de share-uri pe Facebook

5. HotNews.ro, “Atentat in Nigeria: o fetita de 10 ani s-a detonat intr-o piata, cel putin 19 morti"

- 243 de share-uri pe Facebook

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus