Skip to main content

Ştirea scrisă de Tolontan despre lansarea Netflix în România, peste 500 de distribuiri pe Facebook

 
Ştirea scrisă de Tolontan despre lansarea Netflix în România, peste 500 de distribuiri pe Facebook

BLOGOSFERĂ. Un material scris de Cătălin Tolontan despre lansarea serviciului de streaming pentru filme şi seriale Netflix în România a fost printre cele mai distribuite postări pe Facebook.

Publicitate

Articolul intitulat “Din aceasa seara, NETFLIX LIVE vine in Romania!” a fost distribuit de peste 500 de ori pe reţeaua de socializare.

"La Las Vegas s-a anunţat acum cîteva minute faptul că Netflix poate fi accesat live din România. Venirea reţelei care distribuie conţinut video pe net fusese estimată pentru 2016, dar nu atît de devreme în an", scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

Între cele mai distribuite postări de pe bloguri se numără una de pe nwradu.ro şi una de pe Cristianchinabirta.ro.

O selecţie de materiale de pe bloguri şi platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi FacebrandsPRO:

1. Tolo.ro, “Din aceasa seara, NETFLIX LIVE vine in Romania!”, - 518 share-uri.

Din material:

La Las Vegas s-a anunţat acum cîteva minute faptul că Netflix poate fi accesat live din România. Venirea reţelei care distribuie conţinut video pe net fusese estimată pentru 2016, dar nu atît de devreme în an. Specializat în content de filme, seriale şi divertisment, Netlix are aproximativ 60 de milioane de clienţi în toată lumea. Abonamentul lunar porneşte de la 7,99 euro, cel basic, şi merge pînă la 11,99 euro, varianta premium.

2. nwradu.ro, “Netflix s-a lansat official in Romania”, - 111 share-uri.

Din material:

Nu credeam că se va întâmpla asta în ianuarie, dar a fost adevărat: Netflix tocmai a devenit disponibil în România. Mi-am făcut cont acum două minute, merge totul fără probleme. Intraţi pe netflix.ro, vă duce unde trebuie.

3. Cristianchinabirta.ro, “Literatura de penitenciar – noua metodă de discreditare a românismului în lume”, - 68 share-uri.

Din material:

Vă spun din start că merită să citiţi integral acest material despre penibila literatură de penitenciar, această formă jenantă prin care adevăratele peniţe (ca să o bag cu clişee de astea) sunt băgate în aceeaşi oală cu nişte unii care nu ştiu nici numele să şi-l scrie corect. Totul pentru că legea a fost făcută – părerea mea irefutabilă! – special pentru aceste specimene şi, de multe ori, chiar de aceste specimene, ştiind că va urma perioada cu zborul porumbeilor văzut de după zăbrele.

4. Kristofer.ro, “Ministerul Fondurilor Europene: nu există contract de finanţare pentru Centura Bacău", - 66 share-uri.

Din material:

Principala mea temere legată de Centura Bacău s-a adeverit şi este cât se poate de oficială: nu există contract de finanţare şi plăţi din fonduri europene efectuate pentru construirea variantei de ocolire Bacău. O spune negru pe alb Ministerul Fondurilor Europene în răspunsul pe care l-am primit azi la o solicitare pe care am formulat-o la sfârşitul lunii noiembrie.

5. Bmwblog.ro, “BMW M3 E36: Lupul in blana de oaie”, - 50 share-uri.

Din material:

BMW M3 E36 este una dintre acele maşini care a trebuit să demonstreze multe, tocmai pentru că venea pe urmele unui model care a scris pagini întregi de istorie, atât în lumea motorsportului, cât şi în inimile fanilor BMW. Dacă primul BMW M3 – E30 – fusese lansat cu un sigur scop în minte, acela de a câştiga toate competiţiile motorizate în care participa, BMW M3 E36 avea să fie o cu totul altă maşină, bazându-se pe cu concept complet diferit. Tocmai de aceea, putem spune că BMW M3 E36 este primul M3 “modern”. Pe de altă parte, o mare parte din fani s-au temut că această transformare sau evoluţie avea să diminueze spiritul M3-ului. Din fericire, BMW M3 E36 a ştiu exact ce trebuie să facă şi cum trebuie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • varanu' scriitor varanu' scriitor
    Ca Catalin nimeni nu stie/
    Lalasvegas sa ne scrie !

Trimite un comentariu

sus