Skip to main content

Ştirile Mediafax şi Gândul, de astăzi şi pe aplicaţia pentru nevăzători "Hear News”

 
Foto: kingstheology.org
Foto: kingstheology.org

ASCULTĂ ŞTIREA. Mediafax.ro şi Gândul.info, site-uri din portofoliul Mediafax Group, vor putea fi accesate de astăzi şi în aplicaţia mobilă Hear News, aplicaţia care „citeşte” ştiri persoanelor nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere, anunţă agenţia de presă.

Publicitate

Hear News este o aplicaţie realizată de Fundaţia Colegiul Pro şi finanţată de Fundaţia Orange cu suma de 201.345 lei, în cadrul programului „Lumea prin culoare şi sunet”.

Pe lângă ştiri de pe Mediafax şi Gândul, prin aplicaţia mobilă se vor putea auzi şi materiale de pe site-urile Historia.ro şi DivaHair.ro.

Hear News este un instrument gratuit, adaptat nevoilor persoanelor nevăzătoare sau cu deficienţe de vedere, care urmăreşte să le faciliteze acestora accesul rapid şi simplu la informaţii de ultimă oră, de calitate şi diverse prin conţinut şi dintr-o arie largă de domenii. Astfel, utilizatorii aplicaţiei vor putea asculta ştiri şi articole cu ajutorul unui sintetizator vocal care citeşte ştirile.

Aplicaţia nu are mesaje mesaje şi a bannere publicitare.

Aplicaţia Hear News este disponibilă pe toate smartphone-urile dotate cu sistem de operare Android şi iOS şi poate fi descărcată gratuit din magazinele Play Store şi App Store folosind termenii de căutare „Hear News”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus