Skip to main content

Un mesaj promoţional al brandului Lay's, peste 50 de comentarii pe Facebook

 
Un mesaj promoţional al brandului Lay's, peste 50 de comentarii pe Facebook

Un mesaj promoţional al brandului de chipsuri Lay's a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria mâncare şi băutură, potrivit unei monitorizări Facebrands.

Publicitate

Mesajul despre premiile puse în joc la promoţia chispurilor Lay's a adunat peste 50 de comentarii pe reţeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria magazine locale cu cele mai multe comentarii, Reinert Martinel şi berea Timişoreana au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei mâncare şi băutură.

1. Pagina oficiala Lay’s Romania, 54 comentarii pe Facebook la mesajul:

Cine castiga? In ambele cazuri, daca va uitati in pungile Lay’s dupa inserturi, aveti sansa ca data viitoare sa aveti la indemana o punga de Lay’s MAXX sau o sticla de Pepsi. ‪#‎TVLays‬

2. Pagina oficiala Reinert Martinel, 36 comentarii pe Facebook la mesajul:

Buna dragi mei!! Astazi am intrat in pivnita speciala unde am depozitat canitele si bolurile pe care le-am pregatit pentru voi. In timp ce ma plimbam printre rafturi, una dintre canite, m-a atins cu toarta si m-a intrebat: ,,Oare cat mai dureaza pana cand o sa ne distram la micul dejun alaturi de mici nostrii prieteni? Imi spuneti voi ce sa ii raspund?

3. Pagina oficiala Bere Timisoreana, 34 comentarii pe Facebook la mesajul:

Astăzi este ultima zi în care puteţi participa la campania noastră de trimitere felicitări digitale, care are ca premii 10 prime de 500 de lei şi 50 de six-pack-uri de bere Timişoreana.

4. Pagina oficiala Olympus Iaurt Grecesc, 14 comentarii pe Facebook la mesajul:

Ne spuneti care a fost cea mai frumoasa amintire din anul care tocmai s-a incheiat?

5. Pagina oficiala Deliciosul de Vaslui , 9 comentarii pe Facebook la mesajul:

Prima zi de luni din acest an. Haideţi să ne înveselim, şi-n 2016 să iubim zilele de luni! Ce ziceţi?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus