Skip to main content

Un nou jucător intră pe zona de performance marketing

 
Cosmin Năstasă, Managing Partner al Edge
Cosmin Năstasă, Managing Partner al Edge
Proprietarul agenţiei 2Parale anunţă lansarea unei noi agenţii de performance marketing: Edge by 2Performant. Fondatorii Edge sunt Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network, şi Cosmin Năstasă, care va conduce agenţia din poziţia de Managing Director.
Publicitate
Pentru anul 2016, Edge estimează un management de bugete de media de peste 3 milioane de euro. Edge este deţinută de compania 2Performant Network S.A., care include şi 2Parale şi 2Performant, reţea de afiliere pentru e-commerce în Europa Centrală şi de Est.

Împreună cu 2Parale şi 2Performant, Edge este poate să „livreze servicii complete de marketing bazat pe performanţă, acoperind toate canalele online utilizate în comunicare şi vânzări. Agenţia se concentrează pe o abordare integrată a serviciilor de performance – de la strategie, consultanţă şi analiză de date până la gestionarea de programe complexe care adresează clienţi mari de pe piaţa românească sau internaţională.”, anunţă reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network: „Marketingul evoluează într-un ritm accelerat – iar performance-ul va deveni, foarte curând, norma în industrie. Am creat Edge ca să venim în întâmpinarea acestei tendinţe din ce în ce mai vizibile şi pe piaţa din România. Astfel, suntem capabili să livrăm cele mai bune rezultate la nivel de marketing bazat pe perfomanţă, în contextul în care ni se adaugă expertiza 2Parale şi 2Performant la nivel de afiliere, respectiv e-commerce în regiune. Odată cu Edge, aducem o abordare one-to-one pentru clienţii mari şi o experienţă cumulată care adresează toate segmentele de clienţi care au (sau intenţionează să aibă) un business online, atât din România, cât şi din străinătate. Sunt sigur că echipa agenţiei, condusă de Cosmin Năstasă, va face o diferenţă semnificativă pe piaţa serviciilor de marketing şi performance.”

Cosmin Năstasă, Manading Director al Edge: „După 12 ani petrecuţi în advertising şi media online, mi-am dorit să construiesc în România un serviciu care ajută în mod direct şi evident clientul. Împreună cu Dorin, mă bucur că putem face acest pas înainte înspre trenduri deja împământenite la nivel internaţional. Astăzi, aşteptările clienţilor faţă de rezultatele advertisingului online au crescut foarte mult şi, ca atare, e nevoie de eficienţă, rezultate demonstrate şi o soluţie care să aducă o viziune integrată asupra business-ului şi strategiei de marketing. Prin Edge, ne propunem să susţinem toate aceste nevoi şi, pe scurt, să facem performanţă”, a declarat Cosmin Năstasă, Managing Director al Edge.

Printre clienţii din portofoliul Edge se numără: Orange, Provident, Muller, Vola, BCR, Otter, StanleyBet, Continental Hotels, Arsis, StarShiners, Office Direct etc.

Despre Cosmin Năstasă

Are o experienţă de 12 ani în media online şi advertising, dintre care 4 ani petrecuţi la Universal McCann şi 8 ani la iLeo/ Leo Burnett. El este membru în comitetul director al IAB (Interactive Advertising Bureau) România.

Despre Dorin Boerescu

Este CEO 2Performant Network. De-a lungul timpului, Dorin a fost co-fondator al mai multor agenţii din zona de digital şi advertising, cum ar fi Agrafa.ro, Speed Promotion, Godmother şi Hyperactive (în prezent, SeniorHyper). Din 2010, s-a alăturat 2Parale, ca CEO, apoi a preluat conducerea 2Performant Network S.A., lansând anul trecut şi 2Performant, platformă de afiliere pentru e-commerce la nivel regional.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus