Skip to main content

VIDEO. Coca-Cola îşi schimbă sloganul din Open happiness în Taste the feeling

 
Foto: coca-colacompany.com
Foto: coca-colacompany.com

După şapte ani, Coca-Cola renunţă la sloganul "Open Happiness" şi îl înlocuieşte cu "Taste the feeling", într-o nouă strategie globală de marketing „One brand” care, reuneşte - pentru prima dată - Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero şi Coca-Cola Life sub acelaşi brand iconic Coca-Cola.

Publicitate

"Campania globală „Taste the Feeling” foloseşte poveştile universale şi momentele obişnuite pentru a se conecta cu consumatorii din întreaga lume. Produsul se află în centrul conceptului creativ, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

„‘One brand’ este noua abordare prin care valoarea brandului Coca-Cola este reflectată asupra tuturor produselor aflate sub aceeaşi marcă înregistrată, reînnoind promisiunea de a oferi consumatorilor posibilitatea de a alege cu mai multă claritate”, declară Marcos de Quinto, Director de Marketing în cadrul Companiei Coca-Cola.

Campania globală „Taste the Feeling” se va desfăşura în toate pieţele, inclusiv România, pe parcursul anului 2016, şi include :

  • 10 spoturi TV
  • Peste 100 de imagini de campanie
  • O nouă identitate vizuală
  • Un nou imn şi o nouă semnătură audio

Coca-Cola a reunit creativi din 10 agenţii diferite de publicitate pentru a dezvolta această campanie, iar, în final, cele 10 spoturi TV au fost create de următoarele patru agenţii: Mercado-McCann, Sra. Rushmore, Santo şi Oglivy & Mather New York.

Despre noile spoturi Coca-Cola, sub sloganul Taste the Feeling

1. Spotul TV principal „Imnul” (Mercado-McCann) ilustrează o serie de momente obişnuite, de zi cu zi, ce au în comun Coca-Cola - schiatul alături de prieteni, prima întâlnire, primul sărut, prima iubire. Spotul va rula în toate pieţele, în 2016. Coloana sonoră a „Imnului” este o melodie originală, special creată pentru campanie şi se cheamă „Taste the Feeling”.

Coca-Cola a lucrat cu Music Dealers pentru a scrie şi produce această melodie. În unele pieţe, melodia este însoţită de vocea artistului, Conrad Sewell.

2.Despărţirea” (Santo) urmăreşte călătoria romantică a unui cuplu tânăr, de la prima întâlnire - cu primele sentimente de dragoste şi încântare - până la despărţire, urmată de o împăcare, cu o Coca-Cola. Spotul conţine o nouă melodie „Made for You”, aparţinând artistului Alexander Cardinale.

3. Iubirea dintre fraţi” (Santo) captează povestea universală de prietenie şi de conflict întâlnită în familie şi scoate în evidenţă relaţia unică şi provocatoare dintre doi fraţi. Spotul prezintă o nouă variantă a hitului „Hey Brother”, care aparţine compozitorului şi producătorului Avicii.

4.Contra timp” (Ogilvy & Mather) în care este spusă povestea zilelor solicitante pe care le trăim toţi. Spotul evidenţiază importanţa de a lua o pauză, de a ne detensiona şi de a ne bucura de momentul prezent.

5. Supermarket” (Sra. Rushmore) ilustrează povestea unei tinere casiere hipnotizate de un client atrăgător, care ia o pauză pentru a se bucura de o Coca-Cola rece.

Spoturile „Pentru ce există Coca-Cola?” (Sra. Rushmore), „Profesorul” (Sra. Rushmore), „Vara Arctică” (The Cyranos-McCann), „Sticla goală” (Mercado-McCann) şi „Adevărata plăcere” (Mercado-McCann) vor fi lansate mai târziu, în 2016.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Din prima, in acest clip se vad doua "glume" proaste. Cum sa-i dai peste mana in timp ce bea, celui caruia i-ai... oferit sticla... Aceleasi glume proaste le-am vazut si-n celelalte variante ale spoturilor. Doriti, cumva, propagarea marlaniei ? Asa se pare !

Trimite un comentariu

sus