Skip to main content

VIDEO. Valentin Jucan, membru CNA, lansează proiectul online "Înţelege televiziunea"

 

VIDEO. Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a lansat proiectul online "Înţelege televiziunea", prin care îşi propune să explice "pe înţelesul tuturor, ce este C.N.A.-ul, cui foloseşte şi cum este organizat, care sunt mecanismele de funcţionare a presei audiovizuale".

Publicitate

"Consider că îmbunătăţirea spaţiului audiovizual trebuie să pornească şi dinspre public. Acest lucru poate fi realizat prin informarea acestuia în legătură cu drepturile pe care le are în legătură cu presa radio sau tv dar mai ales în legătură cu obligaţiile pe care radiodifuzorii le au realizarea actului jurnalistic. Prin urmare, am decis să realizez un proiect intitulat, generic, "Înţelege televiziunea"", anunţă Valentin Jucan.

Valentin Jucan spune că proiectul se desfăşoară sub forma unor clipuri publicate de YouTube şi distribuite pe reţelele de socializare cu unicul scop "educaţia media".

"Acest proiect se desfăşoară sub forma unor clip-uri de scurtă durată, publicate în mediul on-line, respectiv pe platformele proprii de socializare şi este destinat publicului larg, prezentat într-o formă pe înţelesul tuturor, cu un singur scop: educaţia media. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de cel puţin un an, cu o periodicitate a publicării videoclipurilor de două săptămâni", mai spune Jucan.

Primul clip al proiectului

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus