Skip to main content

Adevărul, site auto. Coordonator: fostul director general al GSP TV, ex-producător Pro Motor

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Adevărul Holding lansează site-ului cu profil auto viteze.ro. Noul proiect este coordonat de Eduard Dârvariu, fost director general al postului GSP TV şi fost producător al emisiunii Pro Motor de la Pro TV. În prezent, Dârvariu este Head of Digital Adevărul Holding.

Publicitate

Din echipa editorială a zite-ului viteze.ro mai fac parte, printre alţii, doi jurnalişti cu experienţă în domeniu, Constantin Ciobanu şi Răzvan Scăeşteanu.

Dan Belcea, General Manager Adevărul Holding:

„Lansarea site-ului viteze.ro face parte din strategia noastră de dezvoltare, prin care dorim să investim în zona de online, menţinând în acelaşi timp publicaţiile noastre din print. Astfel, prin viteze.ro adăugăm un nou produs portofoliului nostru şi ne dorim ca acesta să devină un adevarat reper în domeniul auto”.

Site-ul viteze.ro conţine informaţii de actualitate, precum şi ştiri privind industria şi legislaţia din domeniul auto şi se adresează în principal publicului tânăr din mediul urban, potrivit reprezentanţilor Adevărul Holding.

Începând din 1 martie, pe site-ul viteze.ro vor fi publicate şi cele mai importante lansări de la Salonul Auto de la Geneva, un eveniment de top al industriei, transmise prin live streaming.

Viteze.ro va avea un conţinut video foarte bogat şi va oferi content pentru toate site-urile din grupul Adevărul. De asemenea, redactorii viteze.ro vor avea şi o emisiune dedicată pe Adevărul live, iar în viitor echipa îşi doreşte să realizeze şi o emisiune de televiziune.

Despre Eduard Dârvariu, şeful noului proiect online

Eduard Darvariu a lucrat ca director general al postului GSP TV în perioada februarie 2012 - septembrie 2013. Anterior, acesta a lucrat 20 de ani în Pro TV, unde printre altele a fost producător al emisiunii Pro Motor (2003 - 2011), director executiv al Sport.ro (aprilie 2008 - februarie 2009) şi redactor-şef al revistei Pro Motor (2007-2008).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rent a car Bucuresti Rent a car Bucuresti
    Felicitari pentru noul proiect! Am intrat putin mai devreme pe noul site, iar articolele auto sunt extraordinare.

Trimite un comentariu

sus