Skip to main content

Andrei Vochin, de la DigiSport la DolceSport. Jurnalistul va fi invitat permanent la postul Telekom

 
Andrei Vochin, de la DigiSport la DolceSport. Jurnalistul va fi invitat permanent la postul Telekom

Jurnalistul Andrei Vochin, fost invitat permanent la emisiunile DigiSport, a trecut la DolceSport, canal deţinut de operatorul de comunicaţii Telekom.

Publicitate

Andrei Vochin va fi prezent în platoul DolceSport pentru a comenta evenimentele sportive. În această săptămână, Vochin va fi pe post miercuri (17.30), joi (21.00) şi duminică (la 13.00 şi la 15.50).

Înainte de contractul cu DolceSport, Vochin a lucrat aproape cinci ani cu DigiSport, canalul deţinut de RCS. Printre altele, la Digi Sport a semnat conceptul programului Fotbal Club, unde era şi invitat permanent. (de luni, până joi, de la ora 16.00)

Vochin vine colaborator la Dolce, dar rămâne consilierul lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), poziţie pe care o deţine din martie 2014, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

DolceSport mai are contract de invitaţi permanent (experţi) cu Basarab Panduru, Cornel Dinu, Iulian Miu, Bogdan Stelea, Vlad Munteanu, Constantin Zotta, Dan Lăzărescu, Marius Bilaşco, Dumitru Graur şi Narcisa Lecuşeanu.

Andrei Vochin, Carte de vizită (via dolce-sport.ro):

- S-a născut pe 4 iulie 1968.

- Este autor a peste 3.000 de materiale sportive, autor de emisiuni sportive televizate (Zona Verde, Pariori.ro), iar de-a lungul carierei sale a comentat meciuri de fotbal pentru ProTV, TVR1, Antena 1 şi GSPTV.

- A intrat în presa sportivă şi s-a alăturat echipei conduse de Ovidiu Ioaniţoaia în 1991, anul fondării ziarului Sportul românesc, apoi a continuat în echipa de jurnalişti la ProSport şi Gazeta Sporturilor.

- La GSP a ocupat funcţia şi funcţia de redactor şef adjunct, iar din martie 2014 a decis să intre în echipa lui Răzvan Burleanu, la FRF.

- Chiar dacă a părăsit presa scrisă a rămas colaborator la Gazeta Sporturilor, acolo unde semnează săptămânal la rubrica de opinii a ziarului.

- În ultima perioadă acesta a fost invitat permant la Digi.

- A fost acreditat la trei turnee finale de Campionat Mondial (1994, 1998, 2006) şi 4 turnee finale de Campionat European (1996, 2000, 2004 şi 2008).

- A primit premiul Clubului Român de Presă pentru cel mai bun ziarist sportiv al anului 2004, premiul Asociaţiei Presei Sportive din România şi al Clubului Sportiv al Jurnaliştilor pentru cea mai bună care sportivă a anului 2001, "SuperSteaua", iar în 2006 a primit premiul de cel mai bun jurnalist al anului tot de la CSJ.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdan bogdan
    Nu ,a plecat din cauza lui Ilie Dumitrescu care *** ,nu a suportat asta si plecat de la Digi . Cum sa o *** cand cei doi au aceeasi varsta?!?
  • Adi Adi
    Hopa!Au inceput problemele cu banii la Digi?

Trimite un comentariu

sus