Skip to main content

Antena 3 se pregăteşte de miting. Pe câţi oameni mizează postul vineri seara

 
Antena 3 se pregăteşte de miting. Pe câţi oameni mizează postul vineri seara

Postul Antena 3 se pregăteşte de un miting, la sfârşitul acestei săptămâni. Potrivit cererii înaintate Primăriei Municipiului Bucureşti, manifetaţia ar urma să se desfăşoare vineri după-amiază, a anunţat B1 TV.

Publicitate

Mintingul organizat de televiziunea de ştiri a grupului Intact se va desfăşura vineri, 19 februarie, în intervalul 15.00-18.00. Locul: Piaţa George Enescu (zona Ateneului Român).

Câţi oameni estimează Antena 3 că vor veni la mitingul de susţinere a postului?

În cererea Antena 3 către Primărie, postul de ştiri estimează că la manifestaţie vor veni aproximativ 3.000 de persoane.

Mitingul Antena 3 vine în contextul în care două clădiri în care funcţionează posturile TV ale grupului Intact - imobilul din Str. Gârlei şi cel din Şos. Bucureşti - Ploieşti - au fost notificate de ANAF pentru a fi evacuate. Decizia ANAF vine ca urmare a procesului în care Dan Voiculescu a fost condamnat în Dosarul ICa, în urmă cu un an şi jumătate.

Antena Group nu este la prima adunare de acest fel. În vara lui 2014, jurnaliştii postului au organizat „Plimbarea libertăţii” în jurul Palatului Cotroceni imediat după ce Dan Voiculescu, fondatorul trustului de presă, a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare. Tot atunci, instanţa a decis recuperarea prejudiciului în dosarul în care Voiculescu a fost condamnat. Prejudiciu care se ridică la 60 de milioane de euo.

.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Trompeta Trompeta
    Mitingul zombi! O sa stanga maxim 1.5 K.
  • Justsaying Justsaying
    @Fanatrei Nu strangeti voi nici 5,000, ce sa mai zic de 300,000. N-au astia sa le dea 50LEI de caciula la 300,000 de oameni. Uita-te la fetele participantilor. Mie unul imi inspira mila. 90% din ei sunt bieti pensionari (vad echipati cu palarii) care oricum nu muncesc. Cine naiba vine la un protest/miting vineri, cand e zi de munca. Ori esti pensionar or asistat social.
  • Fanatrei Fanatrei
    Domnilor, nu stiti sa scrieti numerele mari?
    300.000, nu 3.000, cum ati inteles dvs.
  • george george
    Comentariul anterior a fost cenzurat. Care e cauza?
  • George George
    Susținerea programatică a libertății de a fura, apărarea corupției și corupților, limbajul agresiv și injurios la adresa cetățeanului de rând, invitații cu probleme penale ce dau lecții poporului n-au nimic de-a face cu democrația și dreptul la exprimare. Toleranța dincolo de limite se numește prostie. Ader la manifestația contra Antenelor și susținerea statului de drept.
  • crisan emil crisan emil
    pentru cei din tara ar trebui sa puna la dispozitie autobuze
  • Nivia Nivia
    Este penibil să chemi lumea să te apere în loc să te supui legilor. Fac şi ei ca TVR, când, la revoluţie au fost chemaţi oamenii să "apere" televiziunea. Fraier este ăla care merge la mitingul lor, care se lasă manipulat. Pentru cine? Pentru Capatos şi porcăriile lui de noapte? Restul ziariştilor de la Antene sunt OK, nu sunt proşti, dar unde e lege nu e tocmeală. Statul român ar trebui să le mai lase Antenelor 6 luni ca să se poată muta în altă parte, să mărească termenul. Se poate rezolva şi în linişte, fără gălăgie în stradă. Statul trebuie să ia o hotărâre rapidă, totul depinde de el. Şi dacă ies oameni în stradă, degeaba ies. O viermuială zadarnică. Legea e lege.
  • Sorin Sorin
    Mitingul celor spălați pe creier :))
  • Mm Mm
    Oricine are dreptul la libera exprima. Multi dintre cei care se dau de dreapta ii injura pe altii ca nu ies la protestele lor si apoi ii injura, din nou, pe cei care ies la protestele altora. Mentalitate comunista in timp ce pozeaza in sustinatori ai democratiei. Nu iti place nu te duci, nu te uiti la televiziunile care transmit, iti vezi de viata ta, de familie, copii, etc. Sa stai sa injuri interminabil pe internet ca nu iti plac tie unii ... e ceva defect in societatea romaneasca.
  • DRACU GOL DRACU GOL
    AGENTIILE DE CASTING AU OAMENI DISPONIBILI PENTRU FIGURATIE, 50 LEI/ZI, ASA CUM AU AVUT SI FURNIZAT LA CONGRESELE PSD SI LA ANIVERSAREA LUI PONTA.NU E NIMIC NOU.CINE STIE,CUNOASTE.
  • Horea Horea
    @Dan
    Nimeni nu a interzis sau cenzurat ANTENELE. Ani de zile au balacarit in cel mai pur stil stalinist (termenul iti apartine) pe oricine s-a opus celui care acum se afla dupa gratii (cel care, candva, si-a TURNAT si membrii familiei).
    Acum s-a dorit aplicarea legii ca si-n foarte multe alte cazuri de FURT din avutia statului.
    Eu nu doresc sa fiu AUZIT. Vocea mea e una singulara care din cand in cand isi exprima cate o opinie.
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Iar, "spontan"?!
    Iar, plimbari????
  • Dan Dan
    @Horea. Cand se va instaura cenzura totala si interdictii de exprimare de amintire stalinista in aceasta tara ce vei mai spune?
    Oricum, nu va mai fi nimeni care sa te auda ...
    Ai citit ceva de Orwel?
  • Horea Horea
    "Pe câți oameni mizează postul vineri seara"

    Depinde de cati bani mai au la dispozitie pentru cumpararea de "oameni".

Trimite un comentariu

sus