Skip to main content

Băsescu: Cred că asistăm la o farsă. Antenele mai au două locuri de unde pot emite

 
Basescu
Basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat astăzi că scandalul iscat de evacuarea trustului Intact ar constitui "o farsă" pentru că Antena 3 ar avea două sedii complet utilate pentru transmisia în direct, scrie Gandul.info.

Publicitate

"Ştiu că trustul Intact are două sau trei studiouri la Romexpo, de unde nu îi evacuează nimeni, au închiriat Teatrul Excelsior, de unde nu-i evacuează nimeni, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct pe care nu le ia nimeni. Deci, cred că suntem într-o farsă, care pune sub semnul întrebării obligativitatea punerii în aplicare a unei hotărâri definitive", a spus Băsescu.

Fostul şef al Statului a mai spus că a fost informat că inclusiv emisiunea de ieri seară a Antenei 3 nu s-a desfăşurat în sediul Intact.

"Chiar aseară, ridicolul situaţiei, aseară emisiunea s-a transmis din locaţia de la Excelsior. Deci, s-a transmis din afara sediului Intact", a mai precizat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a vorbit şi despre ordinul ANAF pe care îl consideră perfect legal, dar şi despre decizia Senatului de a-i cere explicaţii lui Dacian Cioloş cu privire la cazul Antenelor, pe care o consideră "ilegitimă".

"Cred că este o acţiune în aplicarea legii (ordinul ANAF de evacuare a posturilor de televiziune-n.r.). Este cunoscută relaţia dintre mine şi Antene şi n-aş comenta evenimentul, dar eu cred că este o acţiune în aplicarea unei hotărâri judecătoreşti. Nu cred că poate fi pusă sub semnul întrebării legimitatea acţiunilor. Ce mi s-a părut ilegitim, mi s-a părut acţiunea de astăzi a preşedintelui Senatului şi a Senatului în ansamblu, unde, laolaltă, PSD, UNPR, PNL şi UDMR au votat pentru chemarea premierului Cioloş în faţa Senatului să dea explicaţii de ce ANAF a început procedura de punere în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti", a declarat Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă, după cum relatează Gandul.info.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gica gica
    Romanie mandra tara, ce bine e sa te privesc de-afara
  • sSã vã ia dracul. sSã vã ia dracul.
    Luptã aprigã intre doi turnãtori ***,cea mai joasã spetã de milogi *** de pe vremea lui ceascã.Bãsãu "Piratul" de la externe si Varanul "Felix" de la interne,in reglarea asta de conturi singuri care pierde este poporul ROMÃN.Trezitivã popor ***,nu mai fiti manipulati de *** ãstia care au profitat si profitã de prostia voastrã.
  • Goagal Goagal
    *** matale ai fost o farsa de presedinte! Cred ca nici nevasta-ta nu mai asculta tâmpeniile pe care le scoti pe goarna. Plimba ursul!
  • eu eu
    Pot ridica semnalul pe satelit din orice locatie. Este nevoie de un SNG care este in dotarea acestei televiziuni..deci victimizarea este doar o strategie pentru creduli.
  • Radu Radu
    asa si, un sender pe satelit se poate migra intr-o zi. doar cine nu cunoaste meseria comenteaza aiurea ca "nu se pot muta in 5 zile". Cand au vrut sa scoata strada pentru mircea badea, s-au mobilizat in 4 ore.
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Pentru informarea lui Iulian si a Casandrelor politicii romanesti, care au votat orbeste pentru chemarea premierului Dacian Ciolos in Senat: Primul-Ministru al Romaniei este maine, 17.02.2016, la Bruxelles.
  • Nuti Pudrea Nuti Pudrea
    Matelotul vorbeste in necunostinta de cauza. Transmisia pe satelit se face din locatia Bucurezti-ploiesti. De la excelsior la B-P au fibra optica. Degeaba au studio de direct daca nu pot urca pe satelit.
  • Iulian Iulian
    Hotul striga hotul. O vorba din popor care se adevereste mereu:))

Trimite un comentariu

sus