Skip to main content

Concluzii după întâlnirea ANAF - CNA: „Televiziunile Intact nu sunt în situaţia iminentă a unei mutări”

 
valentin-jucan-razvan-chirita (1)
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Televiziunile Intact nu sunt în situaţia iminentă a unei mutări, a explicat Valentin Jucan, membru CNA, presei despre întâlnirea informală pe care cele două instituţii au avut-o ieri.

Publicitate

Motivul întâlnirii dintre reprezentanţii celor două instituţii? CNA a invitat ANAF pentru a aduce lămuriri legat de notificarea de evacuare trimisă Intact. Membrii CNA şi-au exprimat săptămâna trecută „preocuparea” faţă de situaţia Antenelor (detalii, AICI).

Jucan despre lămuririle aduse de ANAF:

  • „În continuare posturile emit din acelaşi loc, nimeni nu i-a scos cu forţa. Dânşii urmează acum să conteste în instanţă evacuarea şi (...), ţinând cont şi de vacanţa judecătorească, poate să dureze şase-şapte luni. Dar un lucru este clar din punctul nostru de vedere: niciuna dintre televiziunile trustului Intact nu este în situaţia iminentă a unei mutări care să presupună întreruperea semnalului, pentru o perioadă de timp
  • „În notificare era invocat articolul care face referire la evacuarea voluntară. Ne-au spus că procedura o să dureze”
  • Care sunt paşii: „Dânşii (trustul Intact - n.r.) vor contesta notificarea evacuarea în instanţă. Ţinând cont şi de vacanţa judecătorească, procedura o să dureze în jur de şase luni”.
  • „ANAF ne-a explicat că nu are posibilitatea să le închirieze spaţiile. Nu poţi să vinzi un bun cu ocupanţi. Ne-au spus că televiziunile Intact nu mai au calitatea de chiriaş.”
  • Jucan a vorbit şi despre paşii care se fac la CNA atunci când sediul unei televiziuni se schimbă. Dacă vor decide să se mute într-un nou sediu, e nevoie de un dosar de autorizare, care poate dura patru zile. „Ce riscă? O somaţie de intrare în legalitate în 30 de zile. Oricum am face, emisia nu este pusă în pericol”, a explicat Jucan.
  • Despre deplasarea reprezentanţilor ANAF la Intact: „Cele patru maşini au fost repartizate în patru locaţii şi, evident, de la trei locaţii au fost cu toţii redirecţionaţi către sediul central, din Şos. Bucureşti-Ploieşti. Dar dânşii nu s-au dus acolo cu o foaie în mână, ci s-au dus să notifice peste 50 de firme care îşi au sediul în clădirea respectivă. De aceea au fost trei-patru inspectori într-o maşină”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus