Skip to main content

Criza de şoferi de TIR din toată Europa s-a răspândit pe Facebook

 
Criza de şoferi de TIR din toată Europa s-a răspândit pe Facebook

Companiile multinaţionale, ca şi cele cu capital românesc au camioane, dar nu are cine să le conducă, spune o ştire de pe Digi24, care a circulat intens ieri, pe Facebook.

Publicitate

Articolul intitulat "Criză de şoferi de TIR în toată Europa" a fost distribuită de aproape 700 de ori pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

Transportatorii rutieri au nevoie de şoferi profesionişti. Dotări ar fi, dar şoferii nu au vârsta minimă impusă. Directiva Europeană din 2013 impune ca un şofer profesionist să aibă 21 de ani. Patronatele din Transporturi trag un semnal de alarmă şi cer modificarea Legii, pentru a se permite tinerilor, de la vârsta de 18 ani să obţină permise de conducere de categoriile C şi CE.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe protv.ro şi una de pe HotNews.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. digi24.ro, “Criză de şoferi de TIR în toată Europa”,

- 679 share-uri pe Facebook.

2. protv.ro, “Primul interviu acordat presei din Romania de Barnevernet. Cum se traduce "le-am mai dat cate o palma" in sistemul norvegian”,

- 408 share-uri pe Facebook.

3. hotnews.ro, “De ce mii de romanii mor de boli vindecabile in alte tari europene? Statul roman la granita dintre prostie si incompetenta letala”, de Vlad Mixich si Raul Patrascu,

- 265 share-uri pe Facebook.

4. romanialibera.ro, “Cifrele îngrozitoare ale Guvernului Ponta: salarii ilegale de milioane de euro, clădiri la preţul de 43 lei, bilanţuri contabile eronate”, de Petre Badica, Petre Rachita,

- 254 share-uri pe Facebook.

5. adevarul.ro, “ANALIZĂ Pătraru e din nou campion la one-man show: „Mulţumesc celor care îşi iau zilnic înjurături şi primesc telefoane de la politicieni să scoată emisiunea“”, de Alexandra Constanda,

- 219 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Poate dacă ar mari și ei salariile ar fi mai multi pe acolo. Se lauda cu salarii de peste o mie de euro dar nu dau detaliile ca sunt pentru cursele internaționale și trebuie sa fii plecat și ca în Belgia se dau peste 3000 de euro pentru același job.

    Dar ei vor sa mențină salariile de mizerie ca vezi doamne sunt parte din industrie. Nu vor sa facă precum în domeniile sănătoase precum IT-ul unde după ce nu s-au mai găsit oameni angajatorii au crescut beneficiile și inclusiv salariul.

Trimite un comentariu

sus