Skip to main content

Directorul de vânzări TV al Antena Group pleacă din companie după 15 ani

 
Directorul de vânzări TV al Antena Group pleacă din companie după 15 ani

Monica Stoicescu, TV Sales Director Antena Group, pleacă din grupul Intact, după 15 ani la televiziunile deţinute de familia Voiculescu.

Publicitate

Într-un mesaj trimis colaboratorilor, pe care Paginademedia.ro îl publică în continuare, Stoicescu îşi anunţă plecarea din trust: "Dumas a scris “Dupa 20 de ani”, eu sunt mai modesta, va scriu dupa 15."

Contactată de Paginademedia.ro, Monica Stoicescu a declarat că a fost "o despărţire cu acordul părţilor". Cât despre motive? "Vreau să fac foarte multe lucruri personale şi aveam nevoie de o perioadă sabatică", a declarat ea pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare?

"Nu am luat încă o decizie", a spus Monica Stoicescu.

Cart de vizită:

La Intact din martie 2001, iniţial ca om de vânzări pentru Antena 1. Ulterior, a fost sales manager pentru mai multe staţii ale grupului deţinut de familia Voiculescu.

A lucrat o perioadă la Clir Media, regia care vindea spaţiul publicitar al posturilor Intact. Când contractul cu Clir Media a fost întrerupt, în urmă cu şapte ani, Monica Stoicescu s-a întors la Intact, pe poziţia de TV Sales Director. Din această funcţie, coordona o parte a vânzărilor TV. Pe o poziţie similară - de Sales Director, era şi Anca Vasile, care a plecat în toamna anului trecut 2015.

Poziţia deţinută de Monica Stoicescu se subordona directorului de vânzări pe group - Head of Sales (care include TV şi digital), poziţie deţinută de Claudia Ion.

Mesajul trimis colaboratorilor de Monica Stoicescu:

"Dumas a scris “Dupa 20 de ani”, eu sunt mai modesta, va scriu dupa 15.

Vine o zi cand iti golesti sertarele, iti strangi amintirile, te imbratisezi cu oamenii dragi din preajma ta si iti promiti ca o sa va vedeti la o cafea. Fix asa voi face si eu!

Nu o sa va scriu faza aia cu “noile provocari” pentru ca am citit-o de atatea ori in ultimii ani si suna a sablon de pensionare (ceea ce nu este cazul meu)

In schimb, o sa va multumesc pentru toate reusitele noastre, pentru zilele in care m-ati facut sa rad sau ati avut o vorba buna pentru mine si fiti siguri ca “totul va fi bine!”

Voi aveti treaba, asa ca nu va mai retin si va zic “vant la pupa” in tot ceea ce vreti sa faceti bun si frumos, imi pare bine ca v-am intalnit si cu siguranta ne vom revedea!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    D-na te felicit pentru hotarirea luata si pentru faptul ca nu incerci sa-i prostesti pe prieteni cu motivul plecarii.

Trimite un comentariu

sus