Skip to main content

Discovery va difuza sezonul doi din Insula lui Bear Grylls. De data aceasta şi femeile sunt puse în situaţii limită

 
Discovery va difuza sezonul doi din Insula lui Bear Grylls. De data aceasta şi femeile sunt puse în situaţii limită

Emisiunea expertului în supravieţuire Bear Grylls – Insula lui Bear Grylls – revine începând de astăzi pe Discovery Channel cu al doilea sezon. De această dată, şi femeile – nu doar bărbaţii – din Anglia vor fi puse să supravieţuiască în situaţii-limită. Programul va fi difuzat de la ora 22.00.

Publicitate

Pentru a vedea cum se descurcă ambele sexe, Bear Grylls va lăsa 14 englezoaice pe o insulă îndepărtată din Oceanul Pacific şi 14 englezi pe alta, la fel de pustie. Fiecare grup va fi absolut singur şi se va filma cu resurse proprii, având la dispoziţie doar câteva unelte de bază şi hainele pe care le poartă.

Poveştile de pe cele două insule vor fi relatate în episoade separate, fiecare episod despre viaţa pe insula bărbaţilor fiind urmat de un episod despre viaţa pe insula femeilor.

"De această dată, provocarea va fi mai dificilă şi va dura mai mult ca oricând, căci ”naufragiaţii” trebuie să se descurce numai prin forţele lor, rămânând singuri timp de şase săptămâni chinuitoare, în perioada de vârf a sezonului furtunilor tropicale", potrivit reprezentanţilor Discovery.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus