Skip to main content

Dorina Florea şi Mihai Melinescu, noii prezentatori ai ştirilor matinale de la TVR

 
Dorina Florea şi Mihai Melinescu, noii prezentatori ai ştirilor matinale de la TVR

Noul Telejurnal matinal al Televiziunii Române are, din 8 februarie, cu un nou format şi o nouă prezentare. Dorina Florea şi Mihai Melinescu se vor afla la pupitrul jurnalului difuzat în intervalul 7.00 - 9.00 la TVR 1.

Publicitate

Mihai Melinescu, unul dintre prezentatorii jurnalului matinal:

„După ştiri externe, reportaje şi interviuri, corespondenţe din străinătate şi ediţii speciale, acest proiect îmi lansează o provocare pe care mi-o doream: o comunicare mai firească, mai tonică, ce îşi găseşte locul perfect în emisiunea de dimineaţă.”

Pe lângă ştirile momentului, programul va aduce şi informaţiile oricărei dimineţi: starea meteo şi a traficului din Bucureşti şi din ţară, horoscop, sport, evoluţii financiare, evenimente culturale, de lifestyle, travel, potrivit reprezentanţilor TVR.

Alături de cei doi prezentatori, la Telejurnal matinal vor avea rubrici punctuale Lavinia Adam, Albertina Ionescu şi Eugen Rusu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andi Andi
    Cine zicea mai jos ca Mihai e bun. O fi, dar nu la ştiri. Nu mi place nici cum dă, nici cum citeste, se încurcă si nu are un chip prea placut pentru cineva care ar trebui sa iti intre in case de la prima ora. Cu regret spun asta! Ma asteptam la mai mult de la el, o fi un jurnalist bun, nu neg, dar nu e de stiri, claaar!!
  • livia pila livia pila
    Pe cind il vom revedea pe sticla pe dl, Adrian Bucur? Ne lipseste prezenta lui. Era atit de efervescent, de agitat, de plin de viata, de barbatie!!!!!
  • Laurentiu Laurentiu
    Sunt doi copii frumoşi, educaţi şi cu mult bun simţ. N-au aere de vedete(desi lucrează de ceva ani in televiziune, mai ales Mihai), cum sunt alte specimene care apar de două ori la televizor si sunt gata, staruri! Să le meargă bine şi să aibă emisii frumoase si uşoare. Baftă, copii si succes!
  • Alin Alin
    Melinescu nu e de prezentat stiri, fara nicio suparare! De editii speciale si emisiuni, da, insa nu de stiri. Pe Dorina am mai vazut-o la stiri. E o prezenţa plăcută, dar mi se pare treaba asta cu matinalul aproape ca o...retrogradare, pentru amândoi. Care-i fericirea sa te trezesti la 3 dimineata si sa prezinti niste stiri la care nu se uita nimeni, pe buneee??
  • dan petrea dan petrea
    Tinarul Melinescu e bun. Dorinuca nu isi merita locul. Iar de Evghenii Rusu, mare basist, omul adus in Tvr de Culcer si Lazescu, nici nu vreau sa aud. E out!
  • Dan D Dan D
    Da. Este baiatul lui tata. Si munceste pe branci de ani de zile sa demonstreze ca este mai mult de atat. A ajuns aici pe merit. Dar haterul...ce sa zica si el?
  • Florin Florin
    Nepotism marca TVR. Melinescu asta nu e baiatul lu tata?
  • Florin Florin
    Dar nu de mult a fost ultima schimbare. Iar la jurnalul de seara am observat ca a revenit Ligia Munteanu, dupa ce la un moment dat fusese data de-o parte fiindca se hotarase un singur prezentator la principalul jurnal.

Trimite un comentariu

sus