Skip to main content

Dragoş Pătraru, despre somaţia de la CNA: “Eu cred că sunt membri care nu înţeleg foarte bine limba română”

 
Dragos Patraru, Starea natiei
Dragos Patraru, Starea natiei

“Eu cred că printre membrii CNA există oameni care nu înţeleg foarte bine limba română”, a declarat pentru Paginademedia.ro Dragoş Pătraru, despre somaţia primită de la CNA. “Şi nu este prima dată când observ acest lucru”, a continuat el.

Publicitate

De ce această reacţie a lui Dragoş Pătraru?

TVR a primit azi o somaţie de la CNA pentru că realizatorul Starea Naţiei ar fi spus despre Martorii lui Iehova că ar fi “un cult religios criminal”.

Dragoş Pătraru, pentru Paginademedia.ro:

Eu nu am spus că acel cult este unul criminal. Eu am spus că “dacă un cult religios le interzice medicilor în anul 2015 să salveze de la moarte un pacient, acel cult religios este criminal. Aşadar, de ce finanţează statul criminali?”

Ca să ne înţelegem mai bine. Eu când spun “Dacă domnul Jucan, membru CNA, nu ştie cât fac 1+1, înseamnă că dl. Jucan e prost”, am spus cumva că dl. Jucan e prost?"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nickelback Nickelback
    Sa nu te lași influențat sau intimidat de orice "reclamație " venită de la "nemultumiți ". Da-le in cap cu ironia ta si prostia lor.
  • Dolfi Dolfi
    Limba romina trebuie invatata si nu toti au facut-o, limba romina trebuie inteleasa si asta Dumnezeu n-a dat la toti. Dragul meu esti exceptional.
  • J J
    Mare om, mare caracter. Felicitari domnule Patraru. Va urmăresc în fiecare seara. Tineti-o tot asa !!!
  • Catalin Dumitrescu Catalin Dumitrescu
    Daca UE si FMI ne da ordin sa fim pe invers si sa ne convertim la orice religie, numai crestina nu, Tara lui Iohannis si Ciolos se conformeaza in pozitia de drepti. Domnule Patraru propun ca la sfarsitul emisiunii dumneavoastra sa inchinati o oda UE si FMI. Mica, un catren, ceva....Sa vedem, atunci va mai avertizeaza cineva? Va felicit pe dumneavoastra si intreaga echipa. Este singura emisiune pentru care se deschide televizorul la noi in casa. Muncim ca nebunii ”pe doi lei”, dar de la 22.15 oprim totul, dam drumul la TV si urmarim seara de seara ”Starea Natiei”. Inclusiv reclamele, ca sa nu va gaseasca astia nod in papura si sa va suprime. FELICITARI!!!!
  • betina betina
    si mie mi sa parut acel caz similar cu o crima ...Si daca in cazul Bodnariu statul norvegian le-a luat copiii(pentru ca au cantat imnuri religioase la scoala ) ...la noi statul se face ca ploua in cazuri mult mai grave ....(Iar despre CNA: mi se pare ca e ca in povestea aceea cu cetateanul care a sunat la 112 ...semnaland un posibil furt de lemne ...si s-a trezit cu o amenda ) .

Trimite un comentariu

sus