Skip to main content

Eba, un copil şi un singur nume - "Traian jr." au stârnit o ploaie de comentarii

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

De ce ai nevoie pentru a avea cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic? O fotografie cu un copil, însoţită de menţiunea "Traian Jr.", este reţeta Elenei Băsescu pentru a declanşa o ploaie de comentarii pe Facebook.

Publicitate

Postarea fiicei fostului preşedinte Traian Băsescu a adunat aproape 800 de comentarii pe reţeaua de Facebook, potrivit unui monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloş şi Remus Cernea au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic, pe weekend:

1. Pagina oficiala Elena Basescu, 788 cometarii pe Facebook la mesajul:

La mulţi ani, Traian Junior! #1ancutine

2. Pagina oficiala Partidul National Liberal, 165 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat legea care prevede interzicerea fumatului în spaţiile publice!

3. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 154 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Am participat astăzi la decernarea de către Universitatea de Vest ‪#‎Timişoara‬ a titlului "Doctor Honoris Causa" domnului Jose Manuel Barroso, fost Preşedinte al Comisiei Europene. Am ţinut să-i mulţumesc cu acestă ocazie pentru sprijinul acordat României.

4. Pagina oficiala Partidul National Liberal, 60 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Având în vedere mesajul foarte clar al societăţii civile şi opiniei publice de la finalul anului trecut în privinţa calităţii actului politic şi administrativ, Partidul Naţional Liberal şi-a luat angajamentul ca cel puţin o treime din numărul candidaţilor propuşi la alegerile locale şi parlamentare din 2016 să fie oameni noi, care să nu fi deţinut funcţii politice şi administrative de prim-plan.

5. Pagina oficiala Remus Cernea, 55 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Măi, să fie! Oamenii ăştia de ştiinţă vor să ne distrugă tradiţiile cu teoriile lor! De ce tot pun la îndoială ceea ce scrie în Biblie despre Geneză şi ceea ce învaţă copiii români la şcoală despre cum au fost făcuţi luminătorii (Soarele, Luna, stelele) în cea de a patra zi a Creaţiei? wink emoticon "Cum a apărut Luna. O nouă teorie despre ciocnirea frontală dintre Terra şi planeta Theia Astronomii propun o nouă ipoteză cu privire la apariţia LUNII, satelitul natural al Pământului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus