Skip to main content

Foştii Mediafax lansează oficial o nouă agenţie de presă. Cum se va numi

 
Foştii Mediafax lansează oficial o nouă agenţie de presă. Cum se va numi
Demisionarii din Mediafax lansează oficial o nouă agenţie de presă. Proiectul este dezvoltat de Orlando Nicoară. Echipa este formată în special din foşti angajaţi ai Mediafax, care au părăsit agenţia în ultimele săptămâni.
Publicitate
Proiectul ce poartă numele News.ro îşi propune să devină „lider pe acest segment media in urmatorul an”, potrivit unui anunţ al reprezentanţilor agenţiei.

Orlando Nicoară, director de dezvoltare: „În acest moment, credem că este o oportunitate să lansăm o nouă agenţie de presă şi să încercăm să facem media ca business. Este nevoie, de ceva timp deja, de jurnalism de agenţie de calitate şi la News.ro avem toate elementele pentru a face acest lucru. Lansarea din această lună este prima etapă dintr-o serie lungă de lansări de servicii pe care le vom anunţa până la finalul anului.”

Redactia este condusa, din functia de director editorial, de catre Dana Curcea (fost redactor-sef Mediafax) si, din functia de redactor-sef, de catre Mona Hera (fost redactor-sef Mediafax in ultimul an). Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro. Agentia este condusa de catre Cristian Dimitriu, din functia de director general (fost director editorial Mediafax Group si, in perioada 2007-2011, director general Mediafax).

Proiectul News.ro va fi lansat în a doua parte a lunii februarie, prin intermediul unui website dedicat – www.news.ro -, unde vor fi publicate materialele jurnalistice (stiri, reportaje, anchete, documentare, interviuri, exclusivitati etc.). Fluxul va avea secţiuni specializate: social, justitie, politic intern, economic, eveniment, politic extern, externe, entertainment, cultura-media, sport, agenda zilei.

Timp de o luna, accesul la toate materialele publicate pe www.news.ro va fi liber pentru potentialii clienti.

Dana Curcea, director editorial News.ro: ”Am coagulat, în jurul News.ro, o echipă care reuneşte unii dintre cei mai buni jurnalişti ai momentului. Putem astfel să ne asumăm faptul că, pe termen scurt, vom construi un nou brand de referinţă pentru presa românească. Avem know-how-ul şi, mai ales, avem pasiunea pentru un jurnalism făcut ca la carte, premise ale unui produs media de succes.”

„La News.ro creăm conţinut valoros şi relevant, adaptat realităţilor pieţei. Acest lucru înseamnă că dăm o atenţie deosebită selecţiei informaţiilor şi modului în care contextualizăm faptele, ţinând cont de rigorile proprii agenţiei de presă. Acestora li se adaugă deplina libertate din punct de vedere editorial”, a precizat redactorul-şef al agenţiei, Mona Hera.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabriela gabriela
    Cred ca astia cu noua agentie de stiri, si ctpulea cu republica lui o sa dea un chix frumos, visator. Chiar daca au scoala lui sarbu, nu au imaginatia lui. Daca sarbu mai are timp, si nu e condamnat, o sa iasa iar cu niste noutati
  • Andrei Andrei
    Bafta...sigurrrrr veti fi cei mai tari
  • ioana ioana
    Mocanu, ai putea fi mai coerent? poate era interesant ce voiai sa zici, daca intelegeam...
  • Mocanu Mocanu
    Eu stiți ce m-aș bucura asa scuzați-mă că mă bag ca cei de la mediafax, să nu mai plece spre nimic si asfel să sifoneze banii aiurea si să se înscrie la cele existente ca psnews

Trimite un comentariu

sus