Skip to main content

GRILA Pro TV. Pe ce mizează postul în această primăvară

 
GRILA Pro TV. Pe ce mizează postul în această primăvară

Patru seri cu emisiuni de divertisment, o seară de comedie românească şi două seri cu filme. Aşa poate fi rezumat prime-time-ul Pro TV în grila de primăvară.

Publicitate

Dacă primăvara lui 2015 prime-time-ul Pro TV a fost dominat de Ferma vedetelor (luni, marţi, miercuri, joi şi sâmbătă), anul acesta Pro TV a făcut o „diversificare”. Ferma a rămas cu doar două difuzări, weekend-ul este dedicat filmelor, iar în două seri sunt marile producţii de divertisment, Românii au talent şi Bake Off.

Joia este seara comediei româneşti. Las Fierbinţi a debutat deja joi seara cu sezonul nouă. Postul aduce şi un nou serial de comedie, Atletico Textila.

Cum arată grila postului în prime-time:

LUNI. Bake Off, cooking show în care concurenţii se întrec în preparate de cofetărie şi patiserie. Emisiunea, prezentată de Nicolle Stănese, va debuta pe 29 februarie, de la 20.30 (detalii, AICI).
MARŢI. Reality show-ul Ferma vedetelor a debutat deja. Cel de-al doilea sezon al acestei emisiuni este filmat în Cipru. Gazda este aceeaşi Iulia Vântur.
MIERCURI. Ferma vedetelor
JOI. Las Fierbinţi de la 20.30, a debutat deja joi, 25 februarie (cifrele primelor două episoade, AICI). Din 10 martie, după Las Fierbinţi, de la 21.30, va fi Atletico Textila, un nou serial de comedie în care joacă foştii membri ai grupului de comedie Mondenii (detalii, AICI).
VINERI. Românii au talent, care a debutat deja pe 19 februarie (cifrele de audienţă ale primei ediţii, AICI). Noutatea sezonului este noul membru al juriului, Florin Călinescu. El l-a înlocuit pe Bebe Cotimanis care a jurizat show-ul doar un sezon.
SÂMBĂTĂ. Film
DUMINICĂ. Film
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Postati audientele serialelor pe luna ianuarie

Trimite un comentariu

sus