Skip to main content

Igloo devine o revistă-album şi îşi schimbă periodicitatea

 
Igloo devine o revistă-album şi îşi schimbă periodicitatea

Publicaţia de arhitectură Igloo devine o revistă-album şi îşi schimbă periodicitatea. Anul acesta, revista care a ajuns la peste 160 de numere, în 15 ani de apariţie, va fi tipărită o dată la două luni.

Publicitate

Până acum, revista Igloo a avut apariţie lunară (10 numere / an, decembrie-ianuare şi august-septembrie fiind numere duble).

"În peste 150 de pagini, cititorii se vor informa în legătura cu noutăţile valoroase din zona culturală şi vizuală, vor putea descoperi poveştile unor proiecte de referinţă, locale şi internaţionale, şi vor parcurge o selecţie a celor mai interesante manifestări ale designului în societatea contemporană", potrivit reprezentanţilor Igloo Media, compania care editează revista de arhitectură.

Revista va fi astfel structurată în patru rubrici principale: Teorie, Proiecte, Dosar şi Design. Primul număr al revistei, cu tema Material – Imaterial va fi lansat pe piaţă în a doua jumătate a lunii februarie.

Revista se vinde la preţul de 29 de lei şi este distribuită în reţeaua naţională CS Travel Romania, Inmedio, în librării precum Cărtureşti, Humanitas, Librăriile noi, Librarium, librăria Mihai Eminescu, s.a, şi in cadrul targurilor de profil.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus