Skip to main content

Jeremy Clarkson i-a cerut scuze încă o dată producătorului pe care l-a agresat şi îi va plăti o despăgubire de 100.000 de lire

 
Jeremy-Clarkson
Jeremy-Clarkson

BBC şi Jeremy Clarkson (55 de ani) au ajuns la o înţelegere cu Oisin Tymon, producătorul agresat de fostul prezentator Top Gear anul trecut, potrivit The Guardian.

Publicitate

Fostul star al emisiunii Top Gear îi va plăti producătorul TV Oisin Tymon despăgubiri în valoare de 100.000 de lire sterline (suportate în comun cu postul BBC), pentru discriminare rasială şi vătămare corporală.

„Vrea să-i spun lui Oisin Tymon că-mi pare rău, încă o dată, pentru incident şi consecinţele regretabile. Repet că n-a fost vina lui pentru ce s-a întâmplat. Sunt mulţumit că această problemă a fost rezolvată", a spus Clarkson.

Oisin Tymon a lansat o acţiune judiciară împotriva lui Jeremy Clarkson şi a postului BBC, după disputa violentă care a avut loc în martie 2015.

BBC a anunţat, pe 25 martie 2015, decizia de a nu prelungi contractul lui Jeremy Clarkson pentru "Top Gear", după ce starul acestui show fusese suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus