Skip to main content

VIDEO. Urzeala Tronurilor. Ucis la finalul seriei trecute, Jon Snow apare în noul teaser

 

HBO a dezvăluit de Valentine's Day un nou teaser pentru cel de-al şaselea sezon al serialului de succes Game of Thrones, care va fi lansat pe 24 aprilie, scrie HollywoodReporter.com.

Publicitate

Jon Snow, unul dintre cele mai iubite personaje ale serialului, care a fost ucis de fraţii săi din Night Watch (Garda de noapte n.r.) la finalul celui de-al cincilea sezon, apare pentru câteva secunde în noul clip lansat de HBO.

Personajul jucat de Kit Harington apare alături de Robb, Catelyn şi Ned Stark într-un perete cu captele unor personaje decedate. În teaser, imaginile cu capetele morţilor sunt însoţite de citate memorabile ale personajelor.

Astfel, când apare imaginea lui Jon Snow, o voce din fundal spune "Noaptea lungă se apropie" (The long night is coming).

Deşi sunt cunoscute foarte puţine detalii despre intriga următorului sezon al acestui serial fantasy extrem de popular, un teaser lansat la sfârşitul anului 2015 sugerează faptul că sezonul al şaselea va oferi telespectatorilor o explicaţie şi, totodată, o completare a unui moment dramatic din sezonul al cincilea, când unul dintre personajele principale ale serialului - şi unul dintre preferaţii fanilor -, Jon Snow, interpretat de actorul Kit Harington, a fost înjunghiat de subalternii săi din Rondul de Noapte.

Sezonul al şaselea va marca, de asemenea, revenirea personajului Bran Stark, interpretat de Isaac Hempstead, care nu a mai apărut în serial din sezonul al patrulea.

Printre personajele noi care vor apărea în noul sezon se vor afla Three-Eyed Raven, jucat de Max von Sydow, şi Dickon Tarly, interpretat de Freddie Stroma. Actorul Ian McShane va debuta şi el în al şaselea sezon din "Game of Thrones", într-un rol care nu a fost deocamdată dezvăluit.

Noul teaser al sezonului şase din Game of Thrones

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus