Skip to main content

Licenţa din Bucureşti a Sport Total FM, prelungită cu încă nouă ani

 
Licenţa din Bucureşti a Sport Total FM, prelungită cu încă nouă ani

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea Global Media Expert de prelungire cu încă nouă ani a frecvenţei din Bucureşti a postului tematic Sport Total FM.

Publicitate

Totodată, forul audiovizual a decis să trimită o scrisoare de atenţionare postului de radio întrucât, potrivit monitorizării CNA, nu a fost respectată structura de programe. Astfel, societatea a solciitat pe 27 octombrie o structură cu 60% producţie proprie, însă în urma monitorizării pe o perioadă de o săptămână s-a constatat că postul a avut doar 32%.

„De aici, din Bucureşti, facem retransmisia la celelalte 12 frecvenţe pe care le avem. Licenţa de Bucureşti a fost prima câştigată în 2007 de către Global Media Expert. Bucureştiul reprezintă zona cu cea mai mare concentrare din punct de vedere sportiv, chiar dacă în weekend a fost o excepţie, cu două evenimente la Cluj - tenisul şi rugby-ul.”, a spus Daniel Nazare, redactor-şef adjunct al postului de sport.

Pe de altă parte, în finalul discuţiei dintre CNA şi reprezentanţii psotului, Radu Herjeu, membru CNA, le-a transmis să-şi păstreze „postul de sport şi în această campanie electorală, dacă înţelegeţi ce vreau să spun”.

Societatea Global Media Expert, care operează frecvenţele Sport Total FM, are acţionar unic pe Călin Letiţia. Sport Total FM are 13 frecvenţe în Bucureşti, Botoşani, Braşov, Drobeta Turnu Severin, Drăgăşani, Focşani, Făgăraş, Galaţi, Predeal, Rupea, Slatina, Victoria, Zărneşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    @gorum - asa-i ca ai prefera niste salam?
  • Gorun Gorun
    numai muzica rock si prea putin sport. si-au ales extrem de prost muzica avand in vedere publicul lor.
  • Santaromica Santaromica
    Felicitari SPT FM, meritati din plin.

Trimite un comentariu

sus