Skip to main content

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului, sute de comentarii pe Facebook

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a preşedintelui României a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic, pe ziua de ieri.

Publicitate

Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului a adunat aproape 600 de comentarii pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Alina Gorghiu, Victor Ponta şi Adrian Năstase au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 588 de comentarii pe Facebook la mesajul:

La nivelul Uniunii Europene, cancerul reprezintă principala cauză de îmbolnăvire şi a doua cauză de deces, iar în România sunt peste 80.000 de cazuri nou diagnosticate şi mai mult de 50.000 de decese în fiecare an. Această stare de fapt trebuie combătută, în primul rând, printr-o finanţare adecvată a sistemului şi o mai bună organizare.

2. Pagina oficiala Alina Gorghiu, 142 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Întâlnirea cu Donald Rumsfeld, pe care am avut-o la Washington, a fost un moment pe cât de aşteptat, pe atât de interesant pentru mine. Domnia sa este o personalitate a politicii americane: de două ori Secretar al Apărării al SUA, în timpul mandatelor preşedinţilor Gerald Ford (1975-1977) şi George W. Bush (2001 - 2006), ambasador al SUA la NATO şi membru al Congresului Statelor Unite. Am avut şansa de a descoperi în persoana domnului Rumsfeld un lider extrem de deschis, cu un extraordinar simţ al umorului şi un bun cunoscător al realităţilor geopolitice din spaţiul ţării noastre.

3. Pagina oficiala Victor Ponta, 126 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Independenţa energetică a fost unul dintre obiectivele strategice cele mai importante pentru România pe care le-am stabilit în 2012! Reforma structurală a domeniului a fost dificilă, dar reuşită. Locul 3 în UE este rezultatul acestei reforme.

4. Pagina oficiala Alina Gorghiu, 106 comentarii pe Facebook la mesajul:

Am avut o întâlnire extrem de plăcută cu Jackie Walorski, membră a Camerei Reprezentanţilor pentru statul Indiana. Doamna Walorski e o prietenă adevărată a României şi cunoaşte bine ţara noastră, unde a şi locuit o perioadă şi a înfiinţat o fundaţie de caritate pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi.

5. Pagina oficiala Adrian Nastase, 83 de comentarii pe Facebook la mesajul:

„CSM este un fel de Mafie a Justitiei”. Declar imediat, aceste cuvinte nu le-am rostit eu. Nu vreau să fiu declarat de Inspectia judiciară a CSM dusman al justitiei. Nu. Aceste cuvinte ii apartin fostului procuror comunist Monica Macovei, prietenă a justitiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus