Skip to main content

Mostră de redactare: Rareş Bogdan a reuşit „concomitent cu România să-şi iubească şi nevasta, şi băieţelul de 6 ani”

 
Mostră de redactare: Rareş Bogdan a reuşit „concomitent cu România să-şi iubească şi nevasta, şi băieţelul de 6 ani”
Campanie, ironie sau umor involuntar? Site-ul tabloid cancan.ro a oferit o mostră de scriitură rară în acest weekend.
Publicitate
Un sfârşit de săptămână plin pentru Rareş Bogdan, potrivit textului: "în acest acest weekend a reuşit ca, concomitent cu România, să-şi iubească şi nevasta, şi băieţelul de 6 ani". Aşa scrie în articol. Şi mai adaugă, ca să întărească ideea: "cele trei obiecte ale pasiunii fierbinţi a realizatorului Realitatea TV s-au combinat fericit."

Jurnaliştii site-ului au prezentat într-un material o "altă faţă" a realizatorului Realitatea TV Rareş Bogdan, prezentat drept „o inimă mare şi foarte iubăreaţă”.

Textul din cancan se încheie apoteotic cu Rareş Bogdan care „şi-a făcut un selfie cu nevasta şi cu România (pe fundal)”, „într-unul dintre momentele când şi-a luat ochii de la copil”.

Textul este însoţit şi de un video, tip paparazzi, în care apar Rareş Bogdan şi fiul său, pe pârtie.

Explicaţiile foto sunt în aceeaşi notă. "Pentru o Românie a viitorului aşa cum ne-o dorim cu toţii, toţi taţii ar trebui să fie la fel de atenţi şi de protectori ca Rareş Bogdan" sau "De când a dat jos Guvernul, Rareş Bogdan pare mai relaxat şi chiar reuşeşte să zâmbească în poze."

Textul din Cancan.ro, în continuare:

„Rareş Bogdan nu uită să iubească România tot timpul. Din fericire, Rareş este o inimă mare şi foarte iubăreaţă, aşa că în acest weekend a reuşit ca, concomitent cu România, să-şi iubească şi nevasta, şi băieţelul de 6 ani.

Cele trei obiecte ale pasiunii fierbinţi a realizatorului Realitatea TV s-au combinat fericit, pentru că familia Bogdan nu-şi putea petrece puţinul timp liber altundeva decât într-un colţişor al României mult-iubite, stimate, respectate, adulate etc.

Florina, sexy-nevasta lui Rareş Bogdan, n-a fost echipată în costumaţie de ski, lăsându-şi soţul şi fiul să fie senzaţia pârtiei de unii singuri, în costumele lor asortate, predominant albastre.

Albastrul costumului combinat cu vinul roşu fiert pe care l-a băut după frigul tras afară şi cu galbenul soarelui ce a strălucit din plin peste binecuvântata Românie sâmbătă au celebrat cu toatele dragostea pentru simbolurile naţionale a vedetei de televiziune. Pe pârtie, cunoscutul realizator şi-a găsit timp să fie şi tată grijuliu şi responsabil, dar şi soţ model. Într-unul dintre puţinele momente când şi-a luat ochii de la copil, Rareş Bogdan şi-a făcut un selfie cu nevasta şi România (pe fundal).”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • d d
    ultimul selfie ! in biroul oval cu cei doi presedinti in fundal . jurnalist de exceptie ,dar nu este o lauda ,este o speta joasa de ziarist ...fara respect ,a pierdut tot respectul castigat in ianuarie
  • aha aha
    trebuie multa lamaie...
  • Conăsor Conăsor
    Școala Inferioară de Jurnalism
  • Mm Mm
    Gretos.

Trimite un comentariu

sus