Skip to main content

Poziţia ANAF despre evaluarea clădirilor în care funcţionează Antenele: au cinci zile la dispoziţie

 
Poziţia ANAF despre evaluarea clădirilor în care funcţionează Antenele: au cinci zile la dispoziţie

ANAF a venit cu o poziţie oficială în legătură cu evacuarea clădirilor în care funcţionează redacţiile Antena 1, Antena 3 şi a celorlalte posturi din grupul Intact. Termenul: cinci zile.

Publicitate

"Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bureşti, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate şi trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentinţe judecătoreşti, a notificat, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilelele" spune poziţia oficială a ANAF.

"Termenul pe care îl au la dispoziţie persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării", se mai spune în document.

Poziţia ANAF:

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bureşti, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor O.G. nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate şi trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentinţe judecătoreşti, a notificat, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilelele anterior menţionate.

Notificarea de evacuare s-a realizat în realizat în vederea punerii în executare a sentinţei penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/8.08.2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a II-a Penală.

Termenul pe care îl au la dispoziţie persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării, aşa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, cu modificările ulterioare.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Manole Manole
    Ana, esti ***ă?!?
  • ana ana
    Deci sentinta a ramas definitiva in anul 2014.In ce an suntem stimabililor ?Prostitii pe "fanii"vostrii care va ridica osanale ca la sfintele moaste.puneti mana pe furci ,pe topoare si iesiti la"plimbare".

Trimite un comentariu

sus