Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "S-au declarat ţigani ca să facă rost de bani

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "S-au declarat ţigani ca să facă rost de bani

Ce pun ziarele azi pe prima pagină? Subiecte de la noul proiect de Lege privind securitatea cibernetică, la povestea unor persoane care s-au declarat ţigani ca să facă rost de bani dintr-un proiect european deschid astăzi ediţiile de print.

Publicitate

Ziarul Adevărul are ca principal subiect un articol despre un proiect european dedicat romilor, persoanelor cu dizabilităţi şi femeilor, considerate vulnerabile de care mai multe persoane au profitat.

„Dă-mi o şansă” este sloganul unui proiect de două milioane de euro dedicat persoanelor vulnerabile, printre care şi cele de etnie romă. Mai mulţi români care nu sunt de etnie romă s-au declarat aşa pentru a primi câte 500 de lei din fondul alocat de UE acestui proiect", scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Cum plănuiesc Serviciile să-şi bage nasul în calculatoarele tuturor firmelor din România". Noul proiect de Lege privind securitatea cibernetică, pus în dezbatere publică de către Ministerul Comunicaţiilor- sub conducerea lui Marius Raul Bostan-, prevede implementarea unor măsuri de securitate care le-ar putea da bătăi de cap atât firmelor private, cât şi instituţiilor statului, şi le-ar putea aduce amenzi între 500 şi 10.000 de lei.

Jurnalul Naţional: "Dragnea, contra UE. Un pas spre poliţia gândirii". Legea antidefăimare, în opoziţie cu o rezoluţie a Parlamentului European.

România liberă: "Miniştrii tehnocraţi au acordat un interviu pe zi". Membrii Guvernului condus de Dacian Cioloş au dat până acum aproape 70 de interviuri, deşi de la ­învestitură au trecut doar 60 de zile lucrătoare. Poate fi un semn că sunt interesaţi să îşi creeze o bună imagine care să le permită să facă facă pasul spre mediul politic într-un an electoral decisiv pentru România.

Gazeta Sporturilor: "Extaz la 17 ani". Debut antologic pentru juniorul Valentin Costache. Valentin Costache, 17 ani, a marcat un gol în meciul dintre Dinamo şi Botoşani, fiind pentru prima dată titular în tricoul alb-roşu.

Click!: "Alina, nu divorţa! Accept-o pe Valentina în viaţa noastră". Scandalul din familia Borcea continuă.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Constantin I Constantin I
    Ce au ajuns români si românia să facă, cam mai rău decât orice altă țară. Fondurile europene se caută tentative de măsluire a lor din nou prin mijloace noi. Politicieni de loi lei *** ***, femeile, ***. Mi-este frică că pățeste ceva fata mea în țara asta. Bani nu sunt. Dacă o valcã cineva. Eu mă mulțumesc mulțumesc domnului că îmi permit să mai iau de pomană ce îmi dau alții de pe la servici

Trimite un comentariu

sus