Skip to main content

PRESA DE AZI. Gabriel Oprea, în ziarele de satiră. Kamikaze: Kaput Koloana!

 
PRESA DE AZI. Gabriel Oprea, în ziarele de satiră. Kamikaze: Kaput Koloana!

Gabriel Oprea este vedeta ziarelor de satiră. Publicaţiile Kamikaze şi Caţavencii au publicat astăzi caricaturi cu fostul ministru de Interne. "Kaput Koloana!", titrează Kamikaze, pe o primă pagină în care Gabriel Oprea joacă şah cu Victor Ponta într-o celulă de lux, care aminteşte de reclamele la Digi mobil.

Publicitate

"Ce joc de săraci, grande! Coloană din asta oficială cu doi cai înaintea regelui am văzut decât la ţigani", spune Oprea, în varianta caricaturizată.

La rândul său, Caţavencii titrează "Procurorul general Niţu şi interesul general Oprea şi-au găsit în avangardista Codruţa o antemergătoare care le deschide drumul către DNA. Coloana urmăritului". În imaginea de pe prima pagină apar Laura Codruţa Kovesi şi Gabriel Oprea, într-o motocicletă cu ataş.

"Doamnă Kovesi, am o rugăminte. Nu putem trece puţin pe la mine pe-acasă, să mă demachiez? Că n-aş vrea să ajung la Beciul Domnesc, între atâţia băieţi răi, pensat şi cu gene false", spune Oprea.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Chestorul Bărăscu, rector la şcoala de şantaj martorii protejaţi". Adrian Bărăscu, fost şef al Oficiului de Protecţie a Martorilor, a fost trimis în judecată, împreună cu alţi 10 ofiţeri superiori, pentru că, în loc să îi apere pe martorii aflaţi sub protecţie, aceştia îi şantajau că le divulgă numele chiar la infractorii pe care îi denunţaseră.

Evenimentul zilei: "Hăituiţi de poliţişti, martorii protejaţi umblau cu funia în parc pentru a se sinucide". Abuzurile comisarilor de la Protecţia Martorilor au fost descoperite după ce martorii secreţi au reclamat condiţiile de neimaginat în care au fost obligaţi să trăiască. Presiunile asupra lor au fost făcute pentru a părăsi de bunăvoie Programul.

România liberă: "Salariile ilegale de milioane de euro, clădiri de 43 de lei, bilanţuri eronate". Un amplu audit asupra exerciţiului financiar pe anul 2014 arată că aproape toate ministerele au favorizat prejudicierea bugetului statului într-un moment în care autorităţile închideau firme şi pentru lipsuri de un leu în gestiune.

Jurnalul Naţional: "Banii europeni, blocaţi de reorganizarea ministerului". Întârzierea accesării banilor europeni, menţinută de ministerul de resport, va face imposibilă demararea proiectelor până în septembrie.

GSP: "Gazeta a intrat în posesia unui document exploziv emis de Guvernul României. Combinaţii de 70 de milioane de euro!". Gigi Becali este implicat în scandalul imens al despăgubirilor dubioase aprobate de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Patronul Stelei a cumpărat un teren cu 1 milion de euro şi după un şir de procese, evaluări şi decizii controversate a obţinut o hotărâre conform căreia Statul român trebuie să plătească 71 de milioane.

Click!: "Toat familia cântăreţei a avut o viaţă sentimentală agitată. Bunicul Antoniei, iubire secretă cu Valeria Arnăutu". Click! a aflat că bunicul Antoniei are o fată împreună cu solista de muzică populară Valeria Arnăutu.

Libertatea: "Şeful demisionar al Romsilva, Adam Crăciunescu e un pădurar bogat. Pădurea a dispărut, averea lui a crescut".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Catalin
    :)
  • Wasile ala bun Wasile ala bun
    Mare dreptate ai! Cine ar putea sa voteze un *** ca asta?!?
  • Vasilique Vasilique
    Oprea asta e *** ***!

Trimite un comentariu

sus