Skip to main content

Ascultaţi la o cască. Radio 21 emite mono la matinal, într-o campanie pentru siguranţa pietonilor

 
Ascultaţi la o cască. Radio 21 emite mono la matinal, într-o campanie pentru siguranţa pietonilor

Începând de astăzi, matinalele postului Radio 21 se vor auzi mono pentru a-i încuraja pe oameni să asculte muzică într-o singură cască şi astfel să evite accidentele pe stradă.

Publicitate

Radio 21 şi McCann Bucureşti anunţă lansarea campaniei GO MONO, pentru a-i face pe ascultători atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul lor pe stradă. Proiectul a fost lansat astăzi la matinalul "Dimineaţa'n mare fel cu Bogdan & Shurubel", care a emis exclusiv mono timp de trei ore.

Campania postului de radio a fost lansată după ce un studiu a arătat că 46% dintre români ascultă muzică în căşti în timp ce traversează strada şi că numărul de accidente în care au fost implicaţi tineri care ascultau muzică în casti s-a triplat în ultimii şase ani.

“Daca ceva vi s-a parut “ciudat” la matinalul de azi, ne asumăm întreaga responsabilitate – am emis întregul matinal mono, ceea ce înseamnă că voi ne-aţi auzit într-o singură cască. Va promitem că este pentru binele vostru! Prin Campania GO MONO ne propunem să educăm tinerii şi nu numai cu privire la acest pericol şi să le demonstrăm că muzica bună se poate asculta şi într-o singură cască, pentru a ne asigura că auzim tot ce se întâmplă în jurul nostru când suntem pe stradă”, a declarat Bodgan.

Proiectul GO MONO se va derula pe o perioadă de 2 săptămani, timp în care vedete cum ar fi Delia, Călin Goia, Amna, Robert Toma, Mihail, Nicoleta Nuca sau Vanotek, vor susţine mesajul campaniei şi îi vor încuraja pe cei care ascultă muzică pe stradă (la radio şi nu numai) să folosească o singură cască şi să rămână atenţi la trafic.

În aceeaşi perioadă, Radio 21 va premia ascultătorii care intră în jocul GO MONO şi va avea activări speciale în online care să susţină campania şi care să reamintească ascultătorilor să rămână în siguranţă în trafic.

“Ne-am dorit să atragem atenţia asupra unei problem grave – numărul de accidente în care au fost implicaţi tineri care ascultau muzică în căşti s-a triplat în ultimii 6 ani. Împreuna cu Radio 21, timp de două săptămâni, vom demonstra că un gest atât de uşor de făcut îţi poate salva viaţa”, a declarat Alexandru Vasile, Copywriter McCann Bucureşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Scoate casca din urechi si mai ridica ochii din smartphone si cum scrie pe zidurile din Bucuresti, priveste cerul si cum scrie pe peretii din Chisinau iubeste-ti orasul!
  • one one
    Bravo! O initiativa binevenita.
  • Mihai Mihai
    Vom vedea masini in 2 rotinca e mai sigur mersul pe bicicleta? Ciudata campanie pt un mediu care foloseste muzica. Ca nuca in perete
  • Barack Barack
    Accident faci daca adormi pe plictiseala de la 21.
  • Mishu Mishu
    O porcarie. Am vrut sa ascult azi R21 dar se auzea foarte prost asa ca am mutat pe altceva.

Trimite un comentariu

sus