Skip to main content

Reacţii pe Facebook: cine şi de ce are reclame pe Antena 3? Un răspuns de la Zuzu: "existăm pentru toţi, indiferent de culoarea politică"

 
antena 3
antena 3
Internauţii, cu ochii pe reclamele Antenei 3. Discuţiile ample şi contradictorii pe subiectul Antena 3, purtate în online, au ajuns la faza "pe publicitate".
Publicitate
După scrisoarea Oanei Stancu adresată unei minore de 10 ani (fiica jurnalistului Dan Tăpălagă), au apărut în online voci care spun că televiziunea de ştiri ar trebui taxată acolo unde o doare mai tare: la publicitate. Tonul a fost dat de un om din industrie: Şerban Alexandrescu, de la agenţia Headvertising:

„Cred că ar trebui să facem nişte liste cu advertiserii care bagă publicitate pe Antena 3; şi după aia să-i întrebăm insistent de ce cred ei că e o idee bună să facă asta”, a remarcat publicitarul Şerban Alexandrescu într-o postare pe Facebook.
„Mesh-ul ăla total neinspirat al lui Pepsi e o nimica toată faţă de grozăvia sponsorizării acestei injecţii toxice”, a argumentat Alexandrescu.
După postarea lui Alexandrescu, Cosmin Alexandru a venit cu o listă a câtorva mărci care îşi fac reclamă la televiziunea de ştiri a familiei Voiculescu. „De la unele dintre brandurile astea chiar aveam aşteptări să nu-i mai finanţeze salariul oanei Stancu şi restului specialiştilor în linşaj prin publicitatea plătită Antenei 3”, a remarcat Cosmin Alexandru (link, AICI).
Pe Facebook a apărut şi o pagina creată special pentru reclamele de pe postul de ştiri al Intact, Obey Antena 3, pe care apar periodic reclamele din pauzele publicitare ale canalului.
După discuţiile din ultimele 24 de ore pe subiectul publicităţii de pe Antena 3, una dintre mărcile care se promovează pe TV, inclusiv la postul familiei Voiculescu, Zuzu, a venit şi cu o reacţie, după ce a fost în atenţia postărilor de pe Facebook.
„Sunt Zuzu si exist de peste un deceniu pentru TOTI consumatorii romani, indiferent de culoarea politica, de preferintele sportive, de apartenenta religioasa sau culturala, de optiunile media, de varsta, de inaltime, de greutate, de venituri”, au scris pe Facebook cei de la Zuzu.
O menţionare care a adus inclusiv comentarii ironice la adresa brandului de lactate: "promit că, dacă iese de pe Antena 3, trec de pe Napolact pe Zuzu", a scris un comentator.

Buna sa va fie inima! Sunt Zuzu de la Albalact, sunt un brand suta la suta romanesc, exist de peste un deceniu, ma...

Posted by ZUZU on Thursday, February 25, 2016

Totusi, cred ca ar trebui sa facem niste liste cu advertiserii care baga publicitate pe Antena 3; si dupa aia sa ii...

Posted by Serban Alexandrescu on Wednesday, February 24, 2016

Citeşte şi: Şerban Alexandrescu:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Forza Zuzu!Ai fost bun, acum beau Napolact! :D
  • Sebastian Sebastian
    Trustul Intact are o audiență mare formată chiar şi din fanii lui .... (nu spun cine).

    Pe bune, mulți se uită, puțini recunosc. Așadar, degeaba discreditați imaginea unui brand şi a unui trust.

    Acțiunea lor este infantilă, lipsită de rațiune şi vădit rea-intenționată. Nicidecum nu-i democratică, deoarece într-o democrație aveți libertatea de a alege la ce post să vă uitați.

    Dacă nu vă plac televiziunile trustului Intact, nu vă uitați! Nimeni nu vă obligă. Aveți telecomandă! Şi nimeni nu vă obligă să cumpărați ceva! :)

    http://www.economica.net/mobile/realitatea-media-si-adevarul-digital-media--in-top-10-firme-in-insolventa-pentru-care-statul-a-platit-salariile_103349.html
  • Mm Mm
    lstericalele astea de facebook vor tine tot anul asta electoral ? Eu nu am asa ceva in lista de Facebook, nu imi apar mizeriile astea pentru ca ori am dat afara pe oricine propaga politica sau tampenii ori am banat diverse conturi gen "Arsenie Boca" sau colonei ca sa nu imi apara daca da cineva like la ce prostii propaga ei. In rest un fost presedinte care a tinut-o numai pe scandaluri nu avea cum sa se abtina dupa, e penibil si pacat ca am avut asa presedinte, nu am auzit ca in alte tari sa se fi intamplat asemnea circ generat de presedinte (actual sau fost).
  • Andrei Andrei
    Oricum pensionarii Antena3 nu au bani de Zuzu , si fac reclama de pomana in principiu .
    Ar fi mai castigati daca nou ceilalti, publicul comercial am cumpara produsele lor .
    Ori daca ii vom boicota nu ii vad bine ....
    E bine sa ai cativa cumparatori cu putere de cumparare mica (publicul Antena3) sau mai multi cumparatori cu putere de cumparare mare (cei care nu se uita la Antena3 ) ?
    Zuzu , e management simplu aici .
  • Danny Danny
    Ce bine imi pare, asa se gandeste, nu isi retrage un brand reclamele ca vor tinerii frumosi si liberi
  • Marc Marc
    Draga ALBALACT, cei care sustin "pishcotul" sau "boicotul" cum i-o fi zicand, sunt consumatori de etnobotanice, nicidecum de lactate sanatoase, asa ca niciun fas :)))) Nu te lasa prins in prima fenta a unor acenici someri! Eu promit sa beau ZUZU in fiecare zi! Asta-i spiritu' !
  • miau miau
    poate cineva sa faca o lista actualizata zilnic cu reclamele de pe a3? ca sa cumparam mai mult bineinteles :)))
  • david david
    Promit ca nu mai cumpar nimic de la Albalact pana nu aud ca au scos reclama de pe Antena 3! Serios. E timpul sa luam atitudine ca s-a mers prea departe.
  • Sandel Viorel Sandel Viorel
    Forza ZUZU !!! O pozitie foarte buna din partea brandului. Ce legatura are manipularea si/sau prostia de pe internet, de pe FB, de pe orice, pe de o parte, cu strategiile de marketing sanatos si logic, pe partea cealalta? Comerciantii isi fac reclama unde au si vizibilitate, nu pe posturi de tot rasul, asta e realitatea. De altfel, oare cati turcesti acoperiti sunt printre noi, si pe FB, care vor sa inchida diverse afaceri sau publicatii care nu convin???? De gandit la asta, asta e adavarata coruptie, din pacate platita cu banii nostri din taxe, care trebuie odata si odata starpita! Doamna Kovesi, auziti doamna???
  • max max
    Hopa au intrat si postacii din sediul *** pe site.E trisi si e durere mare in sediu din cauza faptului ca unii publicitari isi avertizeaza clientii de toxicitatea ***.E disperare mare in sediu la Galmea&Co din pricina faptului ca unele companii se gandesc de 2 ori daca sa-si mai faca sau nu reclame la ***.Nu disperati,Urinal,Prostamol si Catena o sa-si faca in continuare reclama pe ***.
  • dinu p. dinu p.
    Dar, pe langa postacii cu directive scrise, de care stie toata lumea acum, nu trebuie omis nici faptul ca sunt si multi tantalai, care se lasa manipulati pentru a face parte din ceva. Pentru ca altfel, sunt niste ratati pe care nu-i baga nimeni in seama in viata de zi cu zi, asa ca incearca macar pe facebook sa aiba o voce, cumva. De aceea se asociaza imediat la cate o cauza aruncata ca un os de ros de o mana de smecheri manipulatori, de propagandisti platiti ca sa puna articole in diverse surse, sau comentarii pro si contra. Eu asa vad lucrurile, am intalnit astfel de tantalai, sunt gramada si parca sunt hipnotizati de Bivolaru :)
  • Iulian Iulian
    ANTENA 3: "FII CÂINELE NOSTRU" http://prntscr.com/a7ubdq :))))))))
  • constantin constantin
    ma gandeam eu ca, odata cu evenimentul recent fabricat indreptat impotriva antenelor, vor veni sa se "infrupte" din subiect, in interesul lor, si cei de la concurenta insolventa (se stiu posturile/trusturile cu datorii la stat de ani buni, care functioneaza cu bani din spagi - gen astra, sau alimentati de udrea, cum apare situatia explicitata in anumite stenograme etc) ... astfel, cu sprijinul postacilor platiti (mercenari de net), desigur, tare s-ar mai bucura cei de la concurenta ca toate reclamele sa le revina lor, de pe piata de marketing :) ... vrabia malai viseaza ! eu, ca idee, ca intreprinzator particular, prost as fi sa nu comand/plasez reclame la posturi care sunt in mod excelent urmarite, cum e cazul A3 sau A1 (cu sute de mii si chiar milioane de spectatori in anumite momente), pentru ca niste neicanimeni, pe net, imi sugereaza asta, avand interese personale sau pentru ca sunt platiti pentru interesele unora sau altora ... by the way .. acei postaci nici macar nu reprezinta un procent mare ... de fapt, sunt vreo 2 sau 3 cu zeci sau sute de conturi in social media ... pentru a parea o "gramada" ... aparente !

Trimite un comentariu

sus