Skip to main content

Reprezentanţii Antena Group, întâlnire în această săptămână cu CNA pe tema schimbării sediului

 
cna
cna
Membrii CNA şi-au arătat disponibilitatea să discute cu reprezentanţii Antenei 1 şi Antenei 3 încă de astăzi legat de situaţia sediului. Aceştia au ales totuţi să vină joi, la următoarea şedinţă a forului audiovizual.
Publicitate
În debutul şedinţei de astăzi, Gabriel Tufeanu, membru CNA, a deschis subiectul despre situaţia televiziunilor trustului Intact, somate să părăsească sediul în care activează în cinci zile, începând de luni. „Noi ca şi organism de reglementare mă gândesc să cerem o părere a Antenei sau să organizăm o întâlnire cu ANAF-ul să vedem despre ce este vorba. Am văzut doar o parte, respectiv cea a Antenelor, dar nu ştiu - eu cel puţin - care este şi părerea celeilalte părţi. Mă gândesc că posturile ar putea să ajungă să nu mai emită şi chiar să le retragem licenţa dacă ajung în această situaţie.”

La rândul său, Răsvan Popescu, vicepreşedinte al CNA, a declarat: „Sigur că susţin mai departe care va fi implicarea noastră pe zona de reautorizare a studiourilor, pe procedura noastră de reautorizare, de termene. Cred că mai întâi ar trebui să avem o disucţie lămuritoare cu cei de la Antena Group ca să vedem pe ce formulă merg ei, depun un dosar de reautorizare, când, cât avem noi să facem inspecţiile la faţa locului”.

Monica Gubernat, membru CNA – Dacă dânşi vor fi nevoiţi să părăsească studiourile în cinci zile, noi nu putem birocratic să rezolvăm situaţia. Faptul că se întrerupe emisia la cinci posturi, eu cred că se produce o lezare a interesului public, drept pentru care trebuie să găsim o formulă ca să emită în continuare până se găseşte o soluţie.”

Lorand Turos – Noi putem discuta cu dânşii chiar şi azi dacă dânşii consideră că avem ce discuta. Dacă ei consideră că este o problemă majoră pe care să o discute în consiliu, cred că suntem cu toţii deschişi la dialog. Dacă nu consideră că e necesar, atunci, când doresc ei, joi sau postfactum.

Pe de altă parte, reprezentantul juridic al postului le-a spus membrilor că cei din conducerea Antenei Group sunt dispuşi să vină joi la discuţii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Andrei Dan Andrei
    Membrii CNA, care au inchis ochii ani de-a randul, la manipularile, dezinformarea si reaua-credinda manifestata de televiziunile Intact Media Group, sa le asigure Antenelor spatiu de emisie in propriile birouri/locuinte.
  • F F
    ar fi bine ca termenul de 5 zile sa fie respectat, ca sa vedem cat de imposibila e mutarea asta. nu este exclus ca sa fie inchisa emisia pentru show, adica o zi doua, dar mai ales cu Antena 1 nu vor risca mai mult.
  • cristi cristi
    Responsabilitatea de a gasi un nou sediu revine managerilor si directorilor trustului, nu guvernului, senatului, ANAF-ului sau CNA-ului. Au avut la dispozitie mai mult de un an de zile pentru asta. De ce trebuie sa se aloce bani si timp de catre diverse institutii publice pentru a rezolva o problema a unei afaceri private?

Trimite un comentariu

sus