Skip to main content

Sabin Orcan rămâne doar duminica cu emisiunea X Press. Ce va fi în locul lui

 
sabin orcan
sabin orcan

Schimbări în grila din prime-time la B1 TV. După modificările de grafică şi schimbările din timpul zilei, emisiunea X Press, principalul talk-show al postului în prime-time, devine săptămânală.

Publicitate

Producţia va fi difuzată duminica, în intervalul 21.00 - 23.00. În locul lui Orcan vor intra programe de ştiri cu invitaţi în studio, care vor fi prezentate prin rotaţie, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. În această săptămână, prezentator este Nelu Barbu.

Sabin Orcan a preluat tronsonul de seară la sfârşitul anului trecut, după plecarea de la B1 a jurnalistului Cătălin Striblea.

Televiziunea de ştiri a început schimbările în urmă cu două săptămâni, când pe post a apărut o nouă grafică, a continuat apoi cu schimbările din emisiunile zilei: Talk B1 şi România, acum (prezentată de Irina Petraru), au fost înlocuite de programe de ştiri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Andrei Dan Andrei
    Felicitari, Sorin Oancea!...
    Ati distrus (si) in 2016 B1 TV.
    Chiar era necesar sa il mai cumparati?
  • gunter weissmann gunter weissmann
    Era singurul moderator cu adevarat bun care il mai avea b1,pacat ca exact la orele de virf trebuie sa vedem timpenii.Chiar ca ati ajuns mai rau decit tvr-ul voi care aveati emisiuni de top gen turcescu si altele acum ramasese Orcan,redus doar la o zi din cinci pina il pierdeti si pe asta !Sa fie asta pedeapsa pentru amenda CNA!?! Nu simte pedeapsa Sabin ci publicul caci sunt sigur ca alte posturi ar oferii spatiu si salariu marit doar sa-l poata acapara si poate il face sa deranjeze mai putin binomul caruia ai sta in git!
  • Aura Aura
    Imi pare rsu pentru Sabin. Noua grila de la B1 TV e ***
  • Lucian Lucian
    Mai ramane sa-i angajeze pe Gadea si pe Badea si gata si cu B1.

Trimite un comentariu

sus