Skip to main content

Şi o groapă de gunoi poate fi de interes. Cu ce i-a stârnit pe internauţi?

 
Foto: HotNews.ro
Foto: HotNews.ro

O groapă de gunoi a aprins Facebookul. Nu orice groapă, ci una care urma să fie construită într-o zonă de munte din zona Sucevei.

Publicitate

Ştirea a fost publicată de HotNews.ro, care, practic, citează o altă sursă - citează Gandul.info. Titlul materialului - "Justiţia anulează decizia privind construcţia unei gropi de gunoi în zona montană din Suceava, la Pasul Mestecăniş".

Articolul a fost distribuit de aproape 500 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

Curtea de Apel Cluj a anulat o hotarare prin care Consiliul Local Pojorata punea la dispozitia Consiliului Judetean Suceava un teren de 9 hectare pentru constructia unei gropi de gunoi in Pasul Mestecanis, potrivit Gandul.info. Autoritatile voiau sa construiasca aceasta groapa in judetul Suceava, aproape de varful unuia dintre cele mai frumoase pasuri montane din tara, pasul Mestecanis (1086 m). Aici urmau sa fie aduse toate gunoaiele menajere din zona montana a judetului Suceava.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe EVZ.ro şi două de pe Adevărul.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. hotnews.ro, “Justitia anuleaza decizia privind constructia unei gropi de gunoi in zona montana din Suceava, la Pasul Mestecanis”, de R.M.,

- 493 share-uri pe Facebook.

2. evz.ro, “Auf Wiedersehen, herr Iohannis!”, de Silviu Sergiu,

- 386 share-uri pe Facebook.

3. adevarul.ro, “INTERVIU Marian Vanghelie: „Mi s-a spus că n-am şanse în politică din cauza CV-ului. Ca şi cum în România interesează pe cineva CV-ul...“”, de Mihai Voinea,

- 254 share-uri pe Facebook.

4. adevarul.ro, “EXCLUSIV Băieţii deştepţi ai cărbunelui, fraudă de milioane. Cărbunele importat la suprapreţ de Complexul Energetic Hunedoara nici măcar nu era necesar”, de Daniel Ionascu,

- 202 share-uri pe Facebook.

5. digi24.ro, “România are printre cele mai mari preţuri din UE la carburanţii fără taxe”,

- 139 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus