Skip to main content

FOTO. Smiley, către MAI: Găsit buletin, acum ştiu de unde vin. Campania de informare a trecut la următorul nivel

 
FOTO. Smiley, către MAI: Găsit buletin, acum ştiu de unde vin. Campania de informare a trecut la următorul nivel

Ministerul Administraţiei şi Internelor l-a convins pe Smiley să nu mai umble fără buletin. Artistul a apărut cu un buletin în mână într-o postare pe Facebook a MAI.

Publicitate

Ministerul Afacerilor Interne continuă astfel seria de postări amuzante pe marginea melodiei lui Smiley "Pierdut buletin". De data aceasta, Smiley s-a implicat activ în campania de informare a MAI. Artistul apare în mai multe fotografii alături de câţiva poliţişti şi un document specimen.

Buletinul realizat special pentru Smiley în campania de informare a MAI conţine următoarele "informaţii":

  • CNP: Oarecare
  • Nume: Smiley
  • Prenume: Omul
  • Cetăţenie: Fii tu România
  • Loc naştere: Acasă
  • Domiciliu: Plec pe Marte

În noua sa postare pe Facebook, "MAI îi mulţumeşte lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii!" şi spune că în urma "demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români şi-au reînnoit actele de identitate".

Ministerul Afacerilor Interne vorbeşte şi despre avantajele deţinerii unui buletin:

"Fii şi tu ca #Smiley, fă-ţi #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara ţării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ţi exerciţi dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!"

Această campanie, care l-a avut ca protagonist pe Smiley, a început la jumătatea lunii ianuarie şi s-a bucurat de un succes uriaş. În doar nouă ore de la publicare, pagina de socializare a MAI a câştigat mai bine de 5.000 de fani noi, postarea a fost distribuită de peste 4.300 de ori şi a adunat 15.000 de like-uri şi 500 de comentarii.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • emilian nicolae emilian nicolae
    Si sa te aresteze, fi si tu ca ... băi cristi

Trimite un comentariu

sus